Sky Terrace -kattoterassi

Kattoterassille on kulku 7. kerroksesta.  Kattoterassin sisäänkäynnille kuljetaan hissiltä majoitustilojen käytävää pitkin. Kattoterassille on portaat eikä sinne ole esteetöntä pääsyä. Lisäksi terassin sisäänkäynnillä on n. 5 cm korkea kynnys.

3D-kierros Sky Terrace -kattoterassilla

 

Stage 1, 2 ja 3

Näihin kolmeen kokoustilaan on kulku Klaus K Dinesta pelkästään portaita pitkin. Portaat ovat pitkät ja portaiden oikeassa reunassa on käsijohde.

3D-kierros Stage-kokoustiloissa

 

Rake-Sali 

Rake-Saliin on esteetön kulku 3. kerroksen majoitustilan käytäviä pitkin. Rake-salin sisäänkäynnin edustalla käytävän leveys on n. 120 cm . Oviaukko on n. 80 cm leveä ja kun levike avataan, tulee oviaukon leveydeksi n. 110 cm. 

Rake-Salin sisäänkäynnistä laskeudutaan itse kokoustilaan luiskaa pitkin, joka on suosituksia hiukan jyrkempi (suositus 8 %, luiskan kaltevuus 12 %).

3D-kierros Rake-salissa

 

Studio K ja Lounge

Molemmat tilat sijaitsevat pohjakerroksessa, jonne esteettömin kulkureitti on hissillä henkilökunnan tilojen kautta. Tilaan siirtymisessä tarvitset henkilökunnan apua.  Tiloihin johtavalla kulkureitillä on kaksi ovea. Ensimmäinen oviaukko on n. 78 cm leveä ja kynnyksetön. Toinen oviaukko on n. 80 cm leveä ja siinä on 6–7 cm korkea kynnys. 

Lounge-tila on avoin oleskelutila, josta on kulku Studio K -tilaan. 

3D-kierros Studio K:ssa

3D-kierros Loungessa

Klaus K Dine

Sisäänkäyntikerroksesta on hissiyhteys ja portaat seuraavan kerrokseen, jossa on Klaus K Dine.

3D-kierros Klaus K Dinessa