Tuo ohjelmasi tai tapahtumasi osaksi Helsinki Pride -tapahtuman virallista ohjelmaa

Onko teillä suunnitteilla kesäkuuksi sateenkaareva taidenäyttely, keikka, keskustelutilaisuus, bileet, tai jotain muuta ohjelmaa? Tuo tapahtumanne osaksi Helsinki Pride -tapahtuman virallista ohjelmaa ja varmista, että se tavoittaa kiinnostuneet osallistujat.

Helsinki Pride -tapahtuman viralliseen ohjelmistoon voi nyt hakea mukaan avoimen ohjelmahaun kautta. Haluamme tarjota mahdollisimman monipuolista ohjelmaa kaikille kävijöille, ja siksi valitsemme ohjelmistoon paljon erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Jos teillä on valmis suunnitelma ohjelmalle, mutta ei vielä sopivaa tilaa sille, mainitsettehan tämän hakulomakkeella. Emme voi taata kaikille ohjelmille tilaa, mutta pyrimme auttamaan tilan löytämisessä parhaamme mukaan.

Hakulomake on avoinna 12.5.2024 saakka.

Olemme kaikkiin hakijoihin erikseen yhteydessä.

***

Näin haet mukaan ohjelmaan:

  1. Täyttäkää lomake tästä linkistä.
  2. Huom! Älä täytä tätä lomaketta, mikäli olette Helsinki Priden kumppani. Kumppaneille lähetämme lomakkeen sähköpostitse.
  3. Linkin kautta pääsette ilmoittamaan tarkat tiedot ohjelmastanne (nimi, ajankohta, paikka, kohderyhmä, tilaisuuden luonne, kuvaus ohjelmasta, tilan esteettömyystiedot). Lomakkeen tiedot pyydetään ilmoittamaan suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että ohjelmanjärjestäjät ilmoittavat lomakkeen kautta ainoastaan valmiita ohjelmia – vastaattehan siis kaikkiin lomakkeessa oleviin kysymyksiin.
  4. Olemme erikseen yhteydessä jokaiseen ohjelmalomakkeen lähettäneeseen.
  5. Käsittelemme ohjelmaideoita niiden saapumisjärjestyksen mukaan ja teemme päätöksiä ohjelmistosta jo hakuaikana.

***

Usein kysytyt kysymykset:

Ketkä voivat hakea mukaan Helsinki Pride -yhteisön viralliseen ohjelmistoon?

Helsinki Pride -tapahtuman viralliseen ohjelmaan voivat hakea omalla ohjelmallaan mukaan yksityishenkilöt, taiteilijat, työryhmät ja taidekollektiivit. Helsinki Pride -yhteisö kuratoi ohjelmakokonaisuutta ja jokaiselle ohjelmistoon valitulle taholle ilmoitetaan ohjelmaan mukaan pääsystä erikseen.

Jos ohjelmaa järjestävä taho on voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen organisaatiot, teidän tulee hakea yhteisökumppanuutta voidaksenne saada ohjelman viralliseen ohjelmistoon.

Jos ohjelmaa järjestävä taho on yritys (yrityksen vuosiliikevaihdon tai taseen loppusumman ollessa enintään 2 miljoonaa euroa), teidän tulee hakea Small Business -kumppanuutta voidaksenne saada ohjelman viralliseen ohjelmistoon.

Mikäli järjestätte ohjelmaa Pride Housen ulkopuolella, tapahtumatilan tulee olla Helsinki Priden kumppani.

Millaista ohjelmaa voimme ehdottaa osaksi virallista ohjelmistoa?

Ohjelmistoon voi hakea monenlaisilla tapahtumilla. Taidenäyttelyt, musiikkiesitykset, urheilutapahtumat, paneelikeskustelut, performanssit, tanssiesitykset – kaikki ideat ovat tervetulleita ohjelmistoon.

Koska ohjelmaa voi järjestää?

Helsinki Priden viralliseen ohjelmistoon voi tuottaa ohjelmaa koko Pride -kuukauden ajan (kesäkuu, 1.–30.6.2024). Pride Housessa ohjelmaa voi järjestää Pride-viikon ajan (viikko 26, 24.–30.6.2024).

Koska saamme tietää, onko ohjelmamme hyväksytty osaksi Helsinki Pride -tapahtuman viralliseen ohjelmistoon?

Kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin ollaan yhteydessä 12.5.2024 mennessä. Kontaktoimme ohjelmaan hakijoita jo hakuajan aikana, joten kannattaa täyttää lomake mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja kysymykset:

info@pride.fi