Hae kumppaniksi! - Helsinki Pride -yhteisö ry

Hae kumppaniksi!

Kumppanimme ovat mukana työssämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi, mahdollistamassa Helsinki Pride -tapahtumaa ja tukemassa ympärivuotista ihmisoikeustyötämme. Haluatko liittyä joukkoomme? Yritykset ja viranomaiset: sponsors@pride.fi / Yhdistykset ja liitot: info@pride.fi

Helsinki Pride-viikon mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden vahvalla tuella – vuoden 2021 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

 

Helsinki Pride on vuosi vuodelta kasvanut osallistujamäärältään, osoittaen suuren yleisön vahvan tuen yhdenvertaisten ihmisoikeuksien puolesta.

Haluamme mahdollistaa ystävillemme jatkossakin turvallisen ja onnistuneen tapahtuman sekä pitää sen osallistujille ilmaisena – toisin kuin monessa muussa maassa, joissa kulkue- ja puistojuhlien lipputuloilla katetaan tapahtumakuluja. Tapahtumaviikon teknisen tuotannon kustannukset sekä henkilöstö- ja toimintakulut ovat nousseet  moninkertaiseksi, yhteensä yli 500 000 euroon. Kattaaksemme tapahtuman kulut sekä luodaksemme Suomen suurimmasta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumasta entistäkin vaikuttavamman tarvitsemme rinnallemme vahvan joukon kumppaneita!

 

Yritykset ja viranomaiset voi hakea Pääyhteistyö-, Platinum, Kulta- tai Hopea-tason kumppaneiksi. Hae mukaan ottamalla yhteyttä kumppanuusvastaa Ossi Lehtoon: ossi@pride.fi

 

Yhdistykset ja liitot voivat hakea Yhteisökumppaneiksi. Yhteisökumppanuudet mahdollistavat jokaiselle yhteisölle mahdollisuuden osoittaa tukensa ja olla osa Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa. Hae yhteisökumppaniksi täältä. Haku on auki  31.3.2021 asti.

 

Kumppaneiksi voivat hakea kaikki, jotka seisovat syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja hyväksyvät toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

PROUD PARTNERS 2020:

 

MAIN PARTNERS

PLATINUM PARTNERS

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS