Pride 2024 Huivi

20.00

Vuoden 2024 Pride kampanjahuivi 70 x 70 cm. Huivin graafiset muodot tukevat Helsinki Priden 2024 teeman mukaista rauhan ja toivon lähettämisen tematiikkaa. Huivissa tanssivat kaikki progressiiviset värit, ylpeästi juhlistaen tasa-arvoa sekä rakkautta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PH1279 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rauhaa ja toivoa lähettävä Pride Helsinki 2024 teemahuivi kaikissa sateenkaaren väreissä. Kepeän ilmava luonnonvalkoinen puuvillasatiininen huivi on koristeltu toiselta puolelta upealla graafisella printillä ja tutulla yhteisön logolla. Huiveja on tilattu rajoitettu erä, joten toimi nopeasti!

Tänä vuonna Helsinki Pride haluaa lähettää rauhaa ja toivoa kaikille sitä tarvitseville, ja sen kunniaksi kietaisemme kaulaamme, päähämme tai vaikka laukkuumme rauhaa ja toivoa viestittävän huivin. Huivin graafiset muodot tukevat Helsinki Priden 2024 teeman mukaista rauhan ja toivon lähettämisen tematiikkaa. Huivissa tanssivat kaikki progressiiviset värit, ylpeästi juhlistaen tasa-arvoa sekä rakkautta. Jos etsit klassista sateenkaarihuivia kaveriksi, niin sellaisen löydät myös kaupastamme.

Huivi on painettu ja ommeltu Suomessa, avainlippusertifioidulla Printscorpiolla. Kangas on 100 % puuvillaa ja sillä on kansainvälinen Öko-Tex 100 -sertifikaatti.

 

Koko: 70 x 70 cm

Materiaali: Puuvillasatiini (alkuperämaa: Pakistan)

Valmistusmaa: Suomi

Pesu: 60°C

Avainlippu -tuote