Helsinki Pride -yhteisön alennettu jäsenyys 2019

20

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi vuodelle 2019 tuet yhteisön ympärivuotista toimintaa ja saat käyttöösi kaikki jäsenedut!

Kuvaus

Alennettu jäsenhinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille. Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja hyväksyy toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenyys on voimassa 1.1.2019 -31.12.2019 ja astuu voimaan heti kun maksu suoritettu/näkyy tilillä. Henkilökohtainen kortti lähetetään postitse.
Huom. Tässä voi kestää muutama viikko. Jos kortti ei ole vielä saapunut postilla, tuotteita/lippuja myydään alennettuun hintaan. Tällöin voit näyttää esimerkiksi kuitin verkkokaupasta (vahvistetusta maksusta) missä olet hankkimassa jäsenyyttä.

Nyt käytössämme on kaksi korttia: vanha Hesetan kortti, jossa on lukuvuositarra 2019, sekä uusi Helsinki Pride -yhteisön kortti. Molemmilla saa alennuksen!

Helsinki Pride -yhteisön jäsenrekisteri ei ole julkinen eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitoon sekä jäsentiedotteiden lähettämiseen.