Helsinki Pride -yhteisön alennettu jäsenyys vähävaraisille 2021

20

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi 2021 tuet yhteisön ympärivuotista toimintaa, kuten ihmisoikeus- ja vaikuttamistyötä, sosiaali- ja nuorisotyötä sekä Helsinki Pride -viikkoa!

Saat myös käyttöösi jäsenetuja ja pääset vaikuttamaan osana Helsinki Pride -yhteisöä.

Tervetuloa mukaan! 🌈

Kuvaus

Alennettu jäsenhinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille. Alennettu jäsenhinta on 20 €/vuodessa (normaali jäsenhinta 40 €/vuosi). 

Tervetuloa Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi! 🌈

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella!

Tue ihmisoikeustyötä!

Jäsenet ovat tärkeä tuki Helsinki Pride -yhteisön ihmisoikeus- ja vaikuttamistyölle. Jäsenenä tuet Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotista toimintaa ja sosiaali- ja nuorisotyötä, kuten Nuorten Pridea ja Together with Pride -työtä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Tuet myös Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestämistä sekä muuta toimintaa sateenkaariyhteisön hyväksi! 🌈

Vaikuta osana yhteisöä!

Jäsenenä olet tärkeä osa Helsinki Pride -yhteisöä, ja pääset vaikuttamaan yhteisön toimintaan! Saat tietoa ajankohtaisista lhbtiq+-aiheista ja -tapahtumista, ja voit osallistua päätöksentekoon sekä kertoa mielipiteesi mm. kokouksissa, jäsenkyselyissä tai muussa jäsentoiminnassamme.

Hyödynnä jäsenedut!

Jäsenenä saat käyttöösi Helsinki Pride -yhteisön jäsenedut, kuten alennuksia myyntituotteista ja bileiden pääsylipuista. Tämän vuoden aikana otamme käyttöön sähköisen jäsenkortin, jolla jäsenyys on helppo näyttää omasta puhelimesta. Sähköisen jäsenkortin käyttöönottoon asti voit saada alennuksia näyttämällä esim. kuitin verkkokaupan vahvistetusta maksusta.

Jäsenenä hyväksyt yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Helsinki Pride -yhteisön jäsenrekisteri ei ole julkinen eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitoon sekä jäsenille viestintään.

Huom! Toistaiseksi aiempinakin vuosina liittyneet jäsenet maksavat jäsenmaksunsa tämän lomakkeen kautta. Tiedot yhdistyvät aiempaan jäsenmaksuun sähköpostiosoitteen perusteella. Jos osoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä: toimisto@pride.fi.

Mikäli et pysty maksamaan alennettuakaan jäsenmaksua, mutta haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@pride.fi.

Tervetuloa muuttamaan maailmaa Helsinki Pride -yhteisöön! 🌈

 

Helsinki Pride -yhteisö ry:n rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerättävät varat käytetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty.
Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.