Helsinki Pride -yhteisön jäsenyys 2021

40

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi 2021 tuet yhteisön ympärivuotista toimintaa, kuten ihmisoikeus- ja vaikuttamistyötä, sosiaali- ja nuorisotyötä sekä Helsinki Pride -viikkoa!

Saat myös käyttöösi jäsenetuja ja pääset vaikuttamaan osana Helsinki Pride -yhteisöä.

Tervetuloa mukaan! 🌈

Kuvaus

Tervetuloa Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi! 🌈

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella!

Tue ihmisoikeustyötä!

Jäsenet ovat tärkeä tuki Helsinki Pride -yhteisön ihmisoikeus- ja vaikuttamistyölle. Jäsenenä tuet Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotista toimintaa ja sosiaali- ja nuorisotyötä, kuten Nuorten Pridea ja Together with Pride -työtä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Tuet myös Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestämistä sekä muuta toimintaa sateenkaariyhteisön hyväksi! 🌈

Vaikuta osana yhteisöä!

Jäsenenä olet tärkeä osa Helsinki Pride -yhteisöä, ja pääset vaikuttamaan yhteisön toimintaan! Saat tietoa ajankohtaisista lhbtiq+-aiheista ja -tapahtumista, ja voit osallistua päätöksentekoon sekä kertoa mielipiteesi mm. kokouksissa, jäsenkyselyissä tai muussa jäsentoiminnassamme.

Hyödynnä jäsenedut!

Jäsenenä saat käyttöösi Helsinki Pride -yhteisön jäsenedut, kuten alennuksia myyntituotteista ja bileiden pääsylipuista. Tämän vuoden aikana otamme käyttöön sähköisen jäsenkortin, jolla jäsenyys on helppo näyttää omasta puhelimesta. Sähköisen jäsenkortin käyttöönottoon asti voit saada alennuksia näyttämällä esim. kuitin verkkokaupan vahvistetusta maksusta.

Jäsenenä hyväksyt yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Helsinki Pride -yhteisön jäsenrekisteri ei ole julkinen eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitoon sekä jäsenille viestintään.

Huom! Toistaiseksi myös aiempinakin vuosina liittyneet jäsenet maksavat vuoden 2021 jäsenmaksun tämän lomakkeen kautta. Tiedot yhdistyvät aiempaan jäsenmaksuun sähköpostiosoitteen perusteella. Jos osoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä: toimisto@pride.fi.

Tervetuloa muuttamaan maailmaa Helsinki Pride -yhteisöön! 🌈

 

 

Helsinki Pride -yhteisö ry:n rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerättävät varat käytetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n ihmisoikeustyöhön, sosiaali- ja koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, nuorisotyöhön, viestintään, palveluihin, yhteisölliseen toimintaan ja muuhun ihmisoikeustyötä tukevaan toimintaan. Tuottoja käytetään esimerkiksi tapahtumien (kuten Pride), teemallisien työpajojen ja leiritoiminnan järjestämiseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty.
Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.