Lahjoita Nuorten Pride -viikon järjestämiseen!

5.001,000.00

Nuorten Pride -viikko on sateenkaarinuorille suunnattu tapahtumaviikko,  jossa nuoret voivat kohdata toisiaan ja luoda uusia ystävyyssuhteita, osallistua erilaisiin tapahtumiin sekä tutustua erilaisiin nuorisoalan toimijoihin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Lahjoita Nuorten Pride -viikon järjestämiseen-1 Osasto:

Kuvaus

Lahjoituksesi tukee sateenkaarinuoria!

Nuorten Pride -viikko on 13-25 -vuotiaille sateenkaarinuorille suunnattu viikkotapahtuma, jossa nuorille toteutetaan monipuolista toimintaa, kuten työpajoja, esityksiä ja harrastustoimintaa. Sateenkaarinuoria ovat esimerkiksi transnuoret, muunsukupuoliset ja intersukupuoliset nuoret sekä lesbo-, homo- ja binuoret.

Nuorten Pride -viikko on saavuttanut aikaisempina vuosina runsaasti kävijöitä. Haluammekin vastata kasvaneeseen kiinnostukseen ja tarpeeseen entistä monipuolisemmalla tapahtumaviikolla, jossa jokainen sateenkaarinuori voi löytää itselleen mielekästä toimintaa. Lahjoitukset ovat erittäin tärkeitä mahdollisimman suuren, vaikuttavan ja kaikissa sateenkaaren väreissä kirkkaasti loistavan Nuorten Pride -viikon onnistumiselle.

Nuorten Pride -viikko toteutetaan samalla viikolla kuin Helsinki Pride Week.

Helsinki Pride -yhteisö ry toteuttaa vuoden 2022 Nuorten Pride -viikon yhteistyössä Helsingin Kaupungin Nuorisopalveluiden ja Helsingin Kaupunginmuseon kanssa.

 

Tuemme sateenkaariyhteisöä ympäri vuoden

Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotisessa toiminnassa tuemme sateenkaarinuorten lisäksi myös muita haavoittuvassa asemassa olevia, kuten seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöihin kuuluvia turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Vertaistoiminta on aina ollut Helsinki Pride -yhteisön toiminnan ytimessä. Vertaisryhmät tarjoavat merkityksellisiä keskustelun, tuen, yhteisöllisyyden sekä vapaaehtoistyön mahdollisuuksia monille sateenkaariyhteisön jäsenille. Yhteisömme asiantuntijat kohtaavat vuoden aikana satoja ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, hyötyvät palveluohjauksestamme tai koulutuksistamme.

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan numero: RA/2022/107

Keräyksen järjestäjä: Seta ry

Yhteystiedot: Seta ry, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki, teemu.halme@seta.fi, 050 400 7789

Käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n yleishyödylliseen toimintaan. Lahjoitusten avulla voimme mm. edistää sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksia, toteuttaa jäsentapahtumia, yleisötapahtumia, koulutuksia ja vertaistoimintaa sekä tehdä viestintää sateenkaari-ihmisiä koskettavista aiheista.