Intersukupuolisten Pride Lippu, 150x90cm

45.00

Intersukupuolisten Pride Lippu!

Tämä Intersex lippu on kooltaan juuri sopivat 150 x 90cm, mikä tekee siitä täydellisen kulkueviitan. Siinä on kätevästi myös vahvistettu reikänauha, joten lippu on helppo asettaa esille Pride tapahtumien välillä. Juhlista sukupuolen upeaa moninaisuutta, eheyttä ja loputonta potentiaalia, joka ei tunne rajoja.

Show your colors!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PH1163 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Intersukupuolisten Pride Lippu – Intersex Pride Flag

Koossa 150 x 90cm.

Lippu on materiaaliltaan kestävää polyesteria ja se on varustettu vahvistetulla reikänauhalla esille asettamisen helpottamiseksi. Kokonsa puolesta tämä intersex pride lippu on omiaan toimimaan esimerkiksi kulkueviittana.

 

Vuonna 2013 intersukupuolisuuden lipun suunnitteli Morgan Carpenter, Intersex Human Rights Australian organisaatiolle, se on kuitenkin tarkoitettu kaikkien intersukupuolisten ihmisten ja organisaatioiden vapaaseen käyttöön.

Intersukupuolisten pride lippu suunniteltiin olemaan kokonaan jotain uutta, mutta silti painavan merkityksen omaavaksi; sen ei haluttu olevan vain johdannainen jo olemassa olevista symboleista. Väriksi Carpenter valitsi keltaisen ja lilan, koska ne nähdään väreinä, joita ei automaattisesti yhdistetä tiettyihin sukupuoliin. Intersukupuolisten lipun ympyrän kerrotaan olevan eheä ja ei-koristeltu, se edustaa kokonaisuutta, täydellisyyttä ja vähemmistöön kuuluvien potentiaalia. Lippu viestii itsemääräämisoikeudesta.

Intersukupuolisten pride lippu yhdistettiin vuonna 2021 Valentino Vecchietin suunnittelemaan progressiiviseen sateenkaarilippuun, jonka löydät myös lippuvalikoimastamme.

Lisätiedot

Mitat 140 × 60 cm (senttimetri)