Karhu Pride Lippu, 150x90cm

20.00

Karhujen lippu koossa 150 x 90 cm.

Ole ylpeästi oma itsesti ja anna maailman nähdä värisi. Karhu Pride lippumme lähettää voimakkaan viestin, käytit sitä sitten kulkueviittana tai koristeena.

Show your colors!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PH1164 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Karhu Pride Lippu – Bear Pride Lippu

Koko / Size: 150 x 90 cm

Lippu on valmistettu 100% polyesterista, joten se on kestävä. Ripustamista varten sivusta löytyy vahvistettu reikänauha. Karhu lippu sopii siis niin kotiin koristeeksi julistamaan tärkeää sanomaan, kuin ylpeydellä kannettavaksi kulkueviitaksi Pride kulkueessa ja miksei muissakin tapahtumissa.

 

Karhu pride lipun, joka kantaa nimeä ”Bear Brotherhood,” suunnitteli Craig Byrnes vuonna 1995. Karhu-termi kehittyi jo 1970-luvulla yhdysvalloissa, mutta laajempaan käyttöön se levisi vasta 1980-luvun lopussa. Homojen karhukulttuuri juhlii maskuliinisempaa kehoa ja kehon ja kasvojen karvoitusta – piirteitä, joita pidetään karhuille ominaisina. 2000-luvulla karhukulttuuri on alkanut omaksumaan yhteisöönsä myös muut, kuin cis-miehet ja käyttöön on tullut mm. termi Ursula, joka edustaa lesbo karhua.

Karhu Pride Lippu on 7-raitainen ja sen värit eivät edusta niinkään ihon- tai hiustenväriä, kuten monissa muissa lipuissa. Karhu lipun raitojen värit edustavat erilaisten karhujen (eläinten) turkin sävyjä kaikkialla maailmassa.

 

Kävithän jo katsomassa uutta pinssivalikoimaamme, joka on saanut inspiraationsa upeista pride lipuista?