Lesbo Pride lippu, 150x90cm

45.00

Lesbo Pride -lippu koossa 150 x 90cm! Viisiraitainen auringonlaskulippu edustaa naisten välistä rakkautta, naisellisuutta, itsenäisyyttä ja ainutlaatuista suhdetta naiseuteen. Lippu toimii monipuolisesti sekä koristeena että ylpeydellä kannettavana kulkueviittana.

Anna rakkautesi loistaa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PH1165 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lesbo Pride lippu, koossa 150 x 90cm. Lesbolippumme on 5-raitainen auringonlaskulippu, joka on lesboyhteisön yhteistyön tulos ja versioitu vuonna 2018 Emily Gwenin suunnitteleman 7-raitaisen pohjalta. Materiaalina kestävä polyesteri. Ei ripustusmekanismia.

 

Ensimmäinen lesbo pride lippu on graafikko Sean Campbellin suunnitelema ja se julkaistiin vuonna 2000. Sittemmin lipusta on kehitelty useita eri versioita edustamaan lesboyhteisöä monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Jokaista versiota löytyy edelleen käytöstä. Alunperin liput olivat hyvin vaaleanpunasävytteisiä, mutta myöhemmin joukkoon lisättiin myös oranssia.

Raitojen punaiset ja oranssit sävyt edustavat sukupuolen epäkonformismia, itsenäisyyttä ja yhteisöä, vaaleanpunaiset taas tyyneyttä ja rauhaa, rakkautta, seksiä ja naisellisuutta. Valkoinen raita edustaa uniikkia suhdetta naiseuteen.

 

Kävithän jo vilkaisemassa muutkin tuotteemme? T-paidoista löytyy upeiden suunnittelijoiden, kuten Alex Blomin luomia printtejä. Julkaisimme juuri Pride lippujen inspiroimat pinssit! Mikäli tämä lippu on liian suuri tarpeisiisi, niin kurkkaa tämä lesbo pride lipusta luotu pinssi hakaneulakiinnityksellä!