More Color Sateenkaarilippu, 150x90cm

35.00

More Color sateenkaarilippumme koossa 150 x 90cm. Lipun lisäraidat edustavat rodullistettuja LGBTQIA+ yhteisön jäseniä. Ruskean ja mustan raidan lisääminen tehtiin, jotta perinteisestä sateenkaarilipusta tulisi entistä intersektionaalisempi useampien ihmisryhmien mukaan ottamisen myötä.

More Color, More Pride!

Tärkeää aatetta edustava lippu on omiaan kertomaan omistajansa arvomaailmasta, oli se ripustettu seinälle tai Pride kulkueessa kantajansa harteille kulkueviitaksi. Show your colors, with pride!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PH1166 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

More Color sateenkaarilippu suunniteltiin sateenkaarilipun uudeksi versioksi vuonna 2017 Yhdysvaltain Philadelphiassa. Siihen lisättiin kaksi raitaa, musta ja ruskea; lipun tarkoitus on korostaa erityisesti ihonvärien ja etnisten taustojen moninaisuutta LHBTQ-yhteisön sisällä. Lisäraitojen tarkoitus oli tehdä sateenkaarilipusta  intersektionaalisempi ottamalla mukaan lisää ihmisryhmiä. Idea tuli ryhmältä, jonka mottona oli ’More Color, More Pride.

Tämä More Color sateenkaarilippu on kooltaan 150 x 90cm, joten se sopii niin upeaksi koristeeksi kertomaan esilleasettajansa arvomaailmasta, kuin vaikka kulkueviitaksi kesäkuun perinteiseen Pride juhlaan. Lippu on silkscreen tekniikalla painatettu ja varustettu vahvistetulla reikänauhalla.

Koko: 150 x 90cm

 

Valikoimasta löytyvät myös perinteinen sateenkaarilippu ja vuoden 2021 progressiivinen sateenkaarilippu. Meiltä myös Pride -lippujen inspiroimat pinssit!