Puhelinpidike, progress

10.00

Jos puhelimesi tai tablettisi tuntuu lipsuvan käsissä, on tämä progressiivisella Pride lipulla koristettu puhelinpidike juuri se, mitä tarvitset! Se on tyylikäs ja antaa hyvän otteen laitteestasi. Eikä muuten varmasti tipahda puhelin enää kasvoille, kun ote laitteesta lipeää somea selatessa rennosti selällään pötkötellessä. Toimii myös kädet vapauttavana ständinä.

Tunnusta siis värejäsi ja nauti samalla kaikista puhelinpidikkeen elämän pikkuasioita helpottavista eduista!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PH1247 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kätevä puhelinpidike (tai popsocket) progressiivisella sateenkaarilippupainatuksella.

Kaipaatko parempaa otetta puhelimestasi? Tämä puhelinpidike on etsimäsi vastaus! Sopii tämä myös esimerkiksi käytettäväksi tabletin kanssa, jolloin saat kaiken hyödyn pidikkeemme ständi-ominaisuudesta irti, kun elokuvan tai sarjan katselu onnistuu ilman ekstravirityksiä ja kädet jäävät vapaiksi. Toiset tykkäävät myös tukevammasta otteesta ja ständiominaisuudesta lukulaitteensa kanssa; tämän pidikkeen avulla saat laitteen juuri sopivaan kulmaan, että e-kirjan lukeminen onnistuu vaikka aamupalapöydässä ilman vaaraa tahroista.

Puhelinpidikkeemme on tukeva ja tehty kestämään käyttöä.

 

Jos tahdot edustaa värejäsi myös tilanteessa, jossa puhelinta ei ole sopivaa käyttää, suosittelemme kurkkaamaan esimerkiksi valikoimiemme pinssit ja avaimenperät, joista kaikista löytyy myös progressiivisen lipun mukaan suunnitellut yksilöt!

 

Koko: 4 x 2,5cm

Materiaali: ABS

Valmistettu Kiinassa