Jäsenyys

Tue ihmisoikeustyötä!

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella!

Jäsenet ovat tärkeä tuki Helsinki Pride -yhteisön ihmisoikeus- ja vaikuttamistyölle. Jäsenenä tuet Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotista toimintaa ja sosiaali- ja nuorisotyötä, kuten Nuorten Pridea ja Together with Pride -työtä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Tuet myös Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestämistä sekä muuta toimintaa sateenkaariyhteisön hyväksi!

Yhdistyksen säännöt

Jäsenenä hyväksyt yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenasioissa voit olla meihin yhteydessä toimisto@pride.fi
Yhdistyksen säännöt

Jäsenedut

Jäsenenä olet tärkeä osa Helsinki Pride -yhteisöä ja pääset vaikuttamaan yhteisön toimintaan! Käytössäsi on sähköinen jäsenkortti, jolla jäsenyys on helppo todistaa omasta puhelimesta.

Saat vuodessa 4 kertaa jäsenkirjeen, josta pääset lukemaan toiminnastamme.

Voit osallistua päätöksentekoon sekä kertoa mielipiteesi mm. kokouksissa, jäsenkyselyissä tai muussa jäsentoiminnassamme.

Jäsenenä saat alennuksia myyntituotteistamme ja bileiden pääsylipuista.

Hanki jäsenyys

Helsinki Pride -yhteisön jäsenyys

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi - tuet yhteisön ympärivuotista toimintaa, kuten ihmisoikeus- ja vaikuttamistyötä, sosiaali- ja nuorisotyötä sekä Helsinki Pride -viikkoa! Jäsenhinta on 40 €/vuodessa. Jäsenlasku lähetetään jatkossa jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin jokaisen alkavan vuoden tammikuussa.
Liity jäseneksi

Helsinki Pride -yhteisön alennettu jäsenyys vähävaraisille

Alennettu jäsenhinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille. Alennettu jäsenhinta on 20 €/vuodessa. Jäsenlasku lähetetään jatkossa jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin jokaisen alkavan vuoden tammikuussa.
Liity jäseneksi

Pride Media

Uusimmat uutiset, blogit ja kannanotot liittyen Helsinki Pride -yhteisöön sekä LHBTIQ+ -aiheisiin.