Toimijat ja yhteystiedot - Helsinki Pride -yhteisö ry

Toimijat ja yhteystiedot

Postiosoite: Helsinki Pride -yhteisö ry Tallberginkatu 1 C, 4 krs. (Yhteisötilat) PL 168, 00180 Helsinki. (Mikäli liikut autolla, pääset ajamaan C-rapun luo sisäpihalle Tallberginkadun puoleisesta portikongista.) Toimistolla ei ole avoimia aukioloaikoja, varaathan ajan tapaamiseen työntekijän kanssa ennakkoon.

Aaro Horsma

Toiminnanjohtaja / Executive Director

aaro@pride.fi / 045 121 0026 / Puhelinaika ja ajanvaraukset maanantaisin klo 13-15

Ota yhteyttä Aaron näistä asioista:

 • Yksilötason neuvonta ja tuki
 • Together with Pride -työ
 • Koulutukset ja konsultointi
 • Yhteistyö, verkostot ja vaikuttaminen

Aaro kehittää ja johtaa yhdistyksen toimintaa sekä tekee sen monipuolista sosiaali- ja nuorisotyötä. Teesinä työssään Aarolla on Yhdenvertaisuus = hyvinvointi. Laajassa työnkuvassa auttaa monipuolinen tausta, oppeja on kerätty niin myynnin ja asiakaspalvelun, radiojournalismin kuin sosiaali- ja seksuaalikasvatuksen aloilta, kunnes työt vei mennessään. Toiveena on vielä jatkaa tauolla olevia terapiaopintoja, sillä mikään ei ole kiinnostavampaa kuin ihmisen mieli ja ajatukset. Vapaa- kuin työaikaakin menee arkisin toimiston sohvia valloittavan Masi-koiran kanssa.

 

Lili Pakalén

Yhteisötyöntekijä / Community Worker
lili@pride.fi / 044 704 4985 /Puhelinaika tiistaisin klo 13.30–14.30.

Ota yhteyttä Liliin näistä asioista:

 • Nuorten Pride -nuorisotyö ja -toiminta
 • Nuorten Pride- viikko
 • Vapaaehtoistoiminta
 • Kouluvierailut ja koulutukset

Lilin pitkä kokemus sateenkaarierityisestä toiminnasta niin vapaaehtois- kuin työtehtävissä on vain lisännyt tiedon janoa – pian sosionomiksi (AMK) valmistuva Lili opiskelee myös seksuaalineuvojaksi. Lili ohjaa yhteisö- ja nuorisotoimintaamme sekä kouluttaa vapaaehtoisia. Kesää vasten työkalenterin täyttää erityisesti Nuorten Pride -viikon valmistelut. Jos pohdit vaikka nuorten toimintaan mukaan tulemista tai vapaaehtoistyöt yhteisötoiminnassa kiinnostaa, ota Liliin yhteyttä!

Mona Heimonen

Koulutussuunnittelija / Training Programmes Planner
mona@pride.fi

Ota yhteyttä Monaan näistä asioista:

 • Koulutukset
 • Working with Pride verkostotoiminta

Mona kehittää yhdistyksen koulutustyötä ja Working with Pride kumppaniverkoston toimintaa. Lisäksi hän suunnittelee koulutuskokonaisuuksia ja sisältöjä. Monalla on laaja kansainvälinen kokemus yritysyhteistyöstä ja lhbtiq spesifisestä voimauttavasta koulutustoiminnasta Euroopan suurimmassa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavassa organisaatiossa, Stonewallissa, työskentelyn johdosta. Englannista Suomeen 13 vuoden jälkeen palannut Mona opiskelee Helsingin yliopistossa kansainvälisessä globaalin politiikan ja viestinnän maisteriohjelmassa. Vapaa-aika kuluu usein opiskellessa, mutta haaveena on palata unohtuneen intohimon, kuvataiteiden, pariin.

 

Ossi Lehto

Helsinki Pride Kumppanuusvastaava / Helsinki Pride Partnership Manager
ossi@pride.fi / 0456335107

Ota yhteyttä Ossiin näistä asioista:

 • Helsinki Pride -viikon kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Ossi vastaa Helsinki Pride 2019 –kumppanuusmuodoista ja kumppanuuksien solmimisesta. Ossi otti yhteyttä Prideen Result Entertainment -yrityksensä kanssa vuonna 2017 ja mullisti sponsoritoimintamme kesällä 2018. Sosiaalinen ja idearikas Ossi on tapahtuma- ja kumppanuustyön konkari ja pitää huolta siitä, että ihmisoikeusjärjestön ja yrityskumppanien yhteistyö sujuu innovatiivisessa ja iloisessa hengessä.

 

 

Mimosa Puumalainen  * OPINTOVAPAALLA 1.10.2019-31.1.2020 *

Sosiaali- ja nuorisotyön suunnittelija / Social and youth work Planner

Mimosa luotsaa sosiaali- ja nuorisotyön tiimiämme sekä suunnittelee ja kehittää sen toimintaa. Lisäksi hän vastaa erityisesti lhbtiq-turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten parissa tehtävästä Together with Pride -työstä sekä yksilötason neuvonta- ja tukityöstä. Vapaa-ajalla Dali-koiransa kanssa seikkailevalla Mimosalla on pitkä kokemus sosiaalialan työstä mm. päihde- mielenterveys – ja kriisityön tehtävissä, sekä koulutustaustaa mm. sosionomin (YAMK ja AMK), ekspressiivisen taideterapeutin sekä seksuaalineuvojan koulutukset.

 

Kulku tiloihimme Kaapelitehtaan vieressä olevan remontin aikana

Jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät kulkemaan normaalisti sisäpihan päätyaukosta sisäpihalle kevääseen 2020 asti. Mikäli liikut esim. invataksilla, autot pääsevät ajamaan sisäpihalle Tallberginkadun puolella sijaitsevasta porttikongista. Keväällä 2020 kaikki liikenne, raskasta liikennettä lukuun ottamatta, kulkee sisäpihalle porttikongin kautta. Lisätietoa työmaasta täällä.

HELSINKI PRIDE -YHTEISÖN HALLITUS

 

Juha Kilpiä, puheenjohtaja
juha@pride.fi / 040 5050 114

Juha toimii Helsinki Pride -yhteisön hallituksen puheenjohtajana. Häntä kiinnostaa se, miten nopeasti kasvava yhdistys rakentuu ja kehittyy sekä vastaa moninaisiin uusiin osaamisen tarpeisiin. Hallitustyöskentelyn ulkopuolella Juha kouluttaa seksuaalisuuden sekä sukupuolisuuden teemoista sosiaali-, terveys- ja kasvatuksen alalla sekä toimii työnohjaajana. Lisäksi hän toimii TIKA – tukea intersukupuolisille, keinoja ammattilaisille -hankkeen yhteistyökumppanina. Vapaalla Juha matkustelee, valokuvaa ja hidastaa elämää.

 

Hallituksen jäsenet

hallituksen jäsenet tavoittaa hallitus@pride.fi tai henkilökohtaisesti etunimi@pride.fi

Danielle Gargour, varapuheenjohtaja

Siiri Viinikainen

Hassen Hnini

Noora Nurminen

Luca Lönnfors

Laura Pönkänen

Kristoffer Ignatius

Rosa Meriläinen