Mikä on Nuorten Pride -viikko?

Nuorten Pride -viikko on 13-29 -vuotiaille nuorille suunnattu tapahtumaviikko, jossa toimintaa toteuttavat erilaiset nuorisoalan toimijat, kuten esimerkiksi järjestöt ja nuorisotalot pääkaupunkiseudulla. Haluamme toteuttaa ikimuistoisen tapahtumaviikon, jossa nuoret voivat kohdata toisiaan, luoda uusia ystävyyssuhteita, viettää mukavaa aikaa turvallisessa ympäristössä ja osallistua monipuoliseen ohjelmaan. Tapahtuman avulla tuomme myös erilaiset nuorisoalan toimijat tutuksi nuorille.

Tapahtumalla pyritään lisäämään nuorten hyvinvointia ja osallisuutta, ehkäisemään yksinäisyyttä sekä vahvistamaan positiivisia kokemuksia ja tunteita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä.

2023 ohjelma

Alta löydät vuoden Helsinki Pride 2023 ohjelman.

Nuorten ohjelman saat näkyville valitsemalla Nuorten Pride 2023 -painikkeen ennen hakua.
Ohjelma

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät usein kysytyt kysymykset.
Usein kysytyt kysymykset

Nuorten Pride House

Vuoden 2023 Nuorten Pride Housena toimii Fredriksberg, joka sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Nuorten Pride House on 13-17 -vuotiaiden nuorten oma tila, jossa on viikon aikana nuorisoalan toimijoiden toteuttamaa ohjelmaa. Nuorten Pride Houseen voi tulla hengaamaan tai vaikkapa pelaamaan lautapelejä. Nuorten Pride House on avoinna 26.-30.6.2023 klo 14-20.

Kaikkeen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja toimimme turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti.

Paikalla on aina Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöitä ja järjestyksenvalvojat.
Turvallisemman tilan periaatteet

Lahjoitukset

Nuorten Pride -viikkoa 2023 voi tukea tekemällä lahjoituksen. Lahjoituksia käytetään työntekijöiden palkkoihin, materiaalikuluihin ja tapahtuman kuluihin.
Lahjoita