Nuorten Pride -viikko on 13-25 -vuotiaille nuorille suunnattu tapahtumaviikko, jossa toimintaa toteuttavat erilaiset nuorisoalan toimijat, kuten esimerkiksi järjestöt ja nuorisotalot pääkaupunkiseudulla. Haluamme toteuttaa ikimuistoisen tapahtumaviikon, jossa nuoret voivat kohdata toisiaan, luoda uusia ystävyyssuhteita, viettää mukavaa aikaa turvallisessa ympäristössä ja osallistua monipuoliseen ohjelmaan. Tapahtuman avulla tuomme myös erilaiset nuorisoalan toimijat tutuksi nuorille.

Nuorten Pride House

Nuorten Pride House on 13–25 -vuotiaiden nuorten oma tila ja kohtaamispaikka Vallilan Fredriksbergissä, jossa on viikon aikana monipuolista ohjelmaa.

Nuorten Pride House on auki klo 15–20 Pride-viikolla 24.–28.6.2024.
Tutustu Nuorten Pride Housen esteettömyystietoihin

Nuorten Pride Housen toiminta

Nuorten Pride Houseen voi tulla myös hengaamaan tai vaikkapa pelaamaan lautapelejä. Ohjelmaan osallistuminen on aina vapaaehtoista ja noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Paikalla on aina Helsinki Pride -yhteisön ja Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöitä sekä järjestyksenvalvojat.

Nuorten Pride House on tarkoitettu vain nuorille. Aikuinen saa olla mukana saattamassa ovelle, ja halutessaan työntekijän voi pyytää sisäänkäynnille juttelemaan.
Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin

Ohjelmaa Nuorten Pride -viikolla

Nuorille on luvassa monipuolista ja maksutonta ohjelmaa, kuten pelejä, esityksiä, työpajoja ja hengausiltoja.

Ohjelmaa toteuttavat Helsinki Pride -yhteisön lisäksi monet muut nuorten parissa työskentelevät organisaatiot - myös muualla, kuin Nuorten Pride Housessa.

Tutustu Nuorten Priden ohjelmaan allaolevasta linkistä, valitse kategoriaksi Nuorten Pride.
Katso Nuorten Priden ohjelma

Nuorten puistojuhla

Tervetuloa Helsinki Pride -puistojuhlan Nuorten alueelle! Nuorten puistoalueella on tarjolla pientä purtavaa, rentoa hengausta ja fantastista ohjelmaa klo 13–17.15. Konttilavalla esiintyvät upeat DJ Koolla, uni sekä Sini Yasemin, ja juontajana toimii iki-ihana Maru Hietala.
Lue lisää Nuorten puistojuhlasta

Nuorten päätösbileet

Nuorten Pride -viikko huipentuu 13–17-vuotiaiden omiin päihteettömiin päätösbileisiin lauantaina 29.6. klo 17:30–21:30!

Nuorten omat päätösbileet pidetään jälleen aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Valkoisessa salissa, joka tarjoaa upeat puitteet juhlijoille.
Lue lisää päätösbileistä