Moni miettii ”olenko homo?”, ”mitä jos olen trans?” tai ”mitä tarkoittaa aseksuaali?”. Nuorten Pride -toiminnassa emme kysele tai leimaa vaan jokainen on tervetullut omana itsenään. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, ellei toisin mainita, eikä yhdistyksemme jäsenyyttä. Toimintaan osallistuminen iltojen aikana on aina vapaaehtoista.

Jos kaipaat ymmärtävää ja auttavaa keskusteluseuraa, voit pyytää, että saat jutella rauhassa kahdestaan työntekijän kanssa. Voit laittaa viestiä, jos tarvitset lisätietoa tai tukea. Alta voit myös lukea miten voit tulla mukaan.

Helsinki – Keväällä koronarajoitusten aikaan

Happi Pride

Helppo ja hauska tapa tulla mukaan on osallistua avoimiin tapaamisiin Happi Pridessa. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai olla jäsenemme, tule vain paikalle! Järjestämme monenlaista ohjelmaa useampana päivänä viikossa eri ikäisille. Tervetuloa tutustumaan uusiin ihmisiin ja juttelemaan tuttujen kanssa, tai ihan vaan hengailemaan ja vaikka tekemään läksyjä! Tarjolla on pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Toimintaa ohjaavat Helsinki Pride -yhteisön ja Helsingin kaupungin työntekijät yhdessä vapaaehtoisten kanssa. He myös suunnittelevat nuorten toiveiden mukaan Happi Priden ohjelmaa, kuten teemailtoja, vierailijoita ja tapahtumia.

Happi Pride löytyy Lauttasaaresta Ungdomsgården Drumsön tiloista 8.1.2020 alkaen. Osoite: Pajalahdentie 10 a B, 00200 Helsinki.

Instagram: @happipride

Happi Pride


Ma
Nuoriso-ohjaaja Luna on tavoitettavissa maanantaisin klo 17–21. Jos haluat esim. jutella kuulumisia, keskustella yhdessä, jostain sinulle tärkeästä asiasta tai vaikka pelata yhdessä verkossa, olisi mukavaa, että ottaisit yhteyttä: Discord: Luna nuoriso-ohjaaja, Whatsapp/ tekstiviesti ja puhelu 0401940892.

Ke
Vertaistapaaminen sateenkaarevasta toiminnasta kiinnostuneille 16–25-vuotiaille nuorille Discordissa klo 17.30–20.30. Kutsulinkkiä voi pyytää nuoriso-ohjaajalta 0401940892 / Luna tai viestitse IG: happipride

To
Sateenkaarisirkus 17–18.30. Sirkustoimintaa etäyhteydellä aloittelijoille ja jo hieman edistyneemmille 13–25 v. Linkin voi pyytää nuoriso-ohjaajalta 0401940892 / Luna tai viestitse IG: sateenkaarisirkus Ungpride Discord kväll kl 17–20, (13–25 år). Länken fås via Ungprides handledare @ung_pride

Pe
10.4. Vertaistapaaminen sateenkaarevasta toiminnasta kiinnostuneille 13–17-vuotiaille nuorille Discordissa klo 17.00–19.00 Kutsulinkkiä voi pyytää nuoriso-ohjaajalta 0401940892 / Luna tai viestitse IG: happipride
Nuoriso-ohjaaja Luna on tavoitettavissa perjantaisin klo 19–21. Jos haluat esim. jutella kuulumisia, keskustella yhdessä, jostain sinulle tärkeästä asiasta tai vaikka pelata yhdessä verkossa, olisi mukavaa, että ottaisit yhteyttä: Discord: Luna nuoriso-ohjaaja, Whatsapp/ tekstiviesti ja puhelu 0401940892.

Nuorten Pride -kahvila Espoo Discordissa

29.4. alkaen Nuorten Pride -kahvila Espoo on myös Discordissa! Rekisteröidy Discordiin! Tule nuoriespoon sivulle (bit.ly/nuoriespood) ja laita viestiä Discordissa LauraNuoriEspoo Leppävaara, että haluat Pride kahvilan kanavalle niin lisäämme sinut ja pääset juttelemaan!

Viestiä voit laittaa myös Instagramin puolella, että haluat kanavalle!

Gaymers’ Night

Joka maanantai klo 16–21, 16–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja heidän ystävilleen. Tervetuloa avoimiin peli-iltoihin PC-, konsoli- sekä lautapelien parissa! Illat on tarkoitettu peliharrastajille ja niiden aikana keskitytään pelaamiseen yksin tai yhdessä, sateenkaarevassa seurassa. Tilassa on tehokkaita PC-koneita, joihin on asennettu laaja kirjo pelejä minkä lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima konsoleita ja lautapelejä!

Peli-illat järjestetään Score-pelikeskuksessa, osoitteessa Kylänvanhimmantie 25. Sisäänpääsen talon päädyssä olevasta H-ovesta.
Gaymer's Night IG:ssä

Ungpride: HBTIQA+ ungdomsgruppen i Helsingfors

Ungpride är ett tryggt och positivt gemenskap för regnbågsunga eller unga som funderar kring identitet. Vi träffas under våren 2020 varannan torsdag (jämna veckor) kl. 17–21 i Ungdomsgården Drumsö. (Adress: Smedjeviksvägen 10 a B, 00200 Helsingfors.) Du behöver inte anmäla dig på förhand, och du är välkommen med på vilken träff som helst. Kontakta gärna handledarna vid frågor: Nicole Stambej nicole.stambej@hel.fi och Mathias Uutela mathias.uutela@hel.fi Första träff: 9.1.2020.

Instagram: @ung_pride
Ungpride webbsida

Espoo

Nuorten Pride -kahvila Espoo

Nuorten Pride -kahvila avaa ovensa keväällä 2020 Espoon keskuksessa! Toiminta on suunnattu 16–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja heidän ystävilleen. Voit tulla piipahtamaan tai viihtyä koko illan! Luvassa on erilaisia teemailtoja toiveiden mukaan sekä vapaata hengailua ja lautapelailua. Tarjolla on myös pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä. Tapaamisten teemat, mahdolliset poikkeusaukiolot ja muut tuoreimmat tiedot toiminnasta löydät Instagramista. Illat ovat avoimia eli ilmoittautumista tai jäsenyyttä ei tarvita. Toimintaa järjestävät Helsinki Pride -yhteisö ry ja Espoon kaupunki. Tapaamiset ovat keskiviikkoisin klo. 17.30–20.30. Kevään 2020 ensimmäinen tapaaminen: 5.2. Lisätietoja voi kysyä ohjaajilta sähköpostitse: nuoriespoo (@) pride.fi tai puhelimitse Marjo Holmqvistiltä: 043-8251141.

Paikkana toimii Espoon Me-talo, joka on lyhyen matkan päässä Espoon keskuksen juna-asemasta. Osoite: Terveyskuja 2 B, Espoo. Tila on saavutettava pyörätuolilla.

Voit seurata Nuorten Pride -kahvila Espoon toimintaa IG:ssa: @Nuorten_Pride_kahvila_ Espoo
Kahvila IG:ssä

Sateenkaari Siipi

Toimintaa sateenkaarinuorille keväällä 2020 kerran kuussa! Illat on tarkoitettu erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä välipalaa sekä hyvää seuraa. Tapaamiset ovat torstai-iltaisin klo. 17.00–20.00: 9.1., 6.2., 5.3., 2.4., 7.5. Toimintaa järjestää Espoon seurakunta.

Paikkana Nuorten tila Siipi Leppävaarassa. Osoite: Albergan esplanadi 1, Espoo.

Lisätietoja Sateenkaari Siiven toiminnasta voit kysyä Hannelta ja Mikalta: Hanne Malkki p.040 517 0629, hanne.malkki (at) evl.fi ja Mika Savolainen p. 050 464 7001 mika.savolainen (at) evl.fi
Siiven nettisivut

Vantaa

Vantaan sateenkaarevat nuorten illat

Vantaan sateenkaarevat nuorten illat ovat suunnattu 13–20-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille. Iltoja järjestetään parillisten viikkojen keskiviikkoina klo. 17.00–20.00. Kevään 2020 tapaamiset: vuoden ensimmäinen tapaaminen 22.1.

Paikkana toimii Martinlaakson nuorisotila. Osoite: Martinlaaksonpolku 9 F, 01620 Vantaa.

Voit seurata Vantaan sateenkaarevia myös IG:ssa: @sateenkaarevat_vantaa.
Sateenkaarevien nuorten iltojen nettisivut

Vantaan Tyttöjen Tilan Sateenkaariryhmä

Ryhmä on suunnattu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluville tai identiteettiään pohtiville 10–28-vuotiaille nuorille. Tapaamiset ovat tiistaisin klo. 16.30–19.00. Sateenkaariryhmä tarjoaa turvallisen tilan, jossa voi tutustua muihin rennon yhdessäolon merkeissä. Tilassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua.

Vantaan Tyttöjen Tila sijaitsee Tikkurilassa osoitteessa: Lummetie 2b, A-rappu, 4. krs. Käynti Kirjasolan kautta. Lisätietoa saat some-kanavista: IG: @vantaantyttojentila, FB: Vantaan Tyttöjen tila, Snäppi: tyttojentila tai ohjaaja Hannalta: 050 468 3931 tai hanna.toivainen(at)nicehearts.com.
Tyttöjen Tilan nettisivut

Katso myös:

Osallistu

Tutki, kuinka voit osallistua Helsinki Pride -yhteisön toimintaan eri tavoin, aina tapahtumista kumppanuuteen.
Tutustu toimintaamme

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Together with Pride

Vapaaehtoistoiminta

Vapaa-ajan toimintamme on pääosin kaikille avointa. Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia keskusteluilloista toiminnallisiin harrasteryhmiin ja kursseihin.
Vapaaehtoistoiminta