Nuorten Pride -verkosto on sateenkaarinuorten parissa työskentelevistä ammattilaisista koostuva verkosto pääkaupunkiseudulla. Verkostoon voi hakea mukaan uudet toimijat pääkaupunkiseudulta, jotka toteuttavat sateenkaarinuorille suunnattua toimintaa tai kohtaavat työssään sateenkaarinuoria pääkaupunkiseudulla.

Mikäli organisaatiosi haluaa liittyä verkostoon, ota yhteyttä aleksanteri@pride.fi.

 

Verkoston toiminta

Verkoston jäsenet

Verkostossa on mukana toimijoita, jotka toteuttavat toimintaa sateenkaarinuorille tai kohtaavat työssään sateenkaarinuoria pääkaupunkiseudulla. Verkoston tarkoitus on antaa sateenkaarinuoria kohtaaville työntekijöille mahdollisuus ammatilliseen verkostoitumiseen ja vertaistukeen.

Verkoston tavoitteet

Verkoston tavoitteina on vahvistaa ammattilaisten asiantuntijuutta, tarjota ammattilaisten keskinäistä vertaistukea ja vaikuttaa yhteiskuntaan sateenkaarinuorten hyväksi tehtävällä työllä. Verkoston osallistujat voivat myös tuottaa kesällä toteutettavaan Nuorten Pride -viikkoon ohjelmaa.

Verkostoon liittyminen

Nuorten Pride -verkosto kokoontuu 5 kertaa vuodessa. Verkostoon liittyminen on ilmaista eikä se vaadi sitoutumista. Uudet verkostoon liittyvät organisaatiot haastatellaan ennen verkostoon liittymistä.

Tule mukaan

Jos organisaatiosi on kiinnostunut liittymään mukaan verkostoon tai haluat kuulla lisää verkoston toiminnasta, ota yhteyttä: aleksanteri@pride.fi 

Ajankohtaista

Verkoston tapaaminen 28.10.2021

Verkostotapaamiseen osallistuivat Helsinki Pride -yhteisö ry, Poikien Talo Vantaa, Helsinki Missio ry, Hivpoint ry, Seta ry ja sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus (SMOK), Helsingin Kaupunki, IrisHelsinki, Espoon Ohjaamotalo,Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyön keskus (SNELLU), Oranssi ry, Kohtaus ry ja Espoon Seurakunta.

Verkostotapaamisessa pohdittiin verkoston tavoitteita ja tulevaa toimintaa vuodelle 2022. Jenni Palomäki (HelsinkiMissio ry) esitteli verkostolle sateenkaaritukihenkilötoimintaa ja lisäksi Teija Ryhtä (Seta ry) koulutti verkostolaisia vähemmistöstressistä.

Verkosto totesi, että vuonna 2022 tulisi keskittyä sateenkaarinuorille suunnatun toiminnan turvallisuuden ja saavutettavuuden lisäämiseen, Nuorten Pride -toiminnan monipuolistamiseen ja siihen, että myös sateenkaarinuorten vanhemmille tarjotaan toimintaa.

Verkoston tapaaminen 19.01.2022

Tuleva tapahtuma.

Verkoston tapaaminen 16.03.2022

Tuleva tapahtuma.