Hae vapaaehtoiseksi - Helsinki Pride -yhteisö ry

Hae vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena tuet työtämme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien edistämiseksi.

Helsinki Pride -yhteisön toiminta ei olisi mahdollista ilman kymmeniä vapaaehtoisohjaajia ja satoja Helsinki Pride -viikon talkoolaisia. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä yhdenvertaisemman yhteiskunnan eteen, liity joukkoomme! Alta voit lukea lisää erilaisista osallistumisen tavoista.

  • Vapaaehtoisohjaajana mahdollistat arjen toimintaamme järjestäen esimerkiksi keskustelu iltoja, vertaisryhmiä ja sateenkaarevia tapahtumia moninaisen yhteisömme jäsenille. Ohjaustyötä tehdään aina pareittain. Vapaaehtoiset toimivat sekä Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden pareina että keskenään, mutta heillä on aina ammattilaisten tuki saatavilla. Voit tutustua yhteisömme toimintamuotoihin tarkemmin täällä
  • Helsinki Pride -viikon vapaaehtoisena olet järjestämässä Suomen värikkäintä ihmisoikeus- ja kulttuurifestivaalia. Haku Helsinki Pride 2019 vapaaehtoiseksi on nyt auki! Hae mukaan tekemään vuoden parasta tapahtumaa täyttämällä lomake 27.6 mennessä.
  • Yhdistyksen vapaaehtoisena annat meille arvokkaan panoksesi esimerkiksi jäsen- ja varainhankinnassa, vaikuttamistyössä tai viestinnässä. Voit myös hakea Vapaaehtoispankkiimme – lue siitä lisää alta!

Näin haet vapaaehtoiseksi ympärivuotisiin tehtäviimme:

Järjestämme avoimen haun kahdesti vuodessa: syksyllä ja keväällä. Haku on kaksivaiheinen sisältäen hakulomakkeen täyttämisen sekä ryhmähaastattelun. Kaikille valituille järjestetään perehdytys: vapaaehtoisohjaajille kaksipäiväinen peruskoulutus ja muuten osaamistaan antaville vapaaehtoisille perehdytystapaaminen. Koulutukseen liittyy myös harjoitusvuoro erikseen sovittavana ajankohtana. Tätä edellytämme kaikilta vapaaehtoisiltamme:

  • intoa tehdä merkityksellistä työtä vähemmistöjen aseman parantamiseksi
  • 18 vuoden ikää
  • sitoutumista vähintään vuodeksi
  • osallistumista perehdytyksiin

Lisätietoja Helsinki Pride -yhteisön vapaaehtoistoiminnasta antaa Lili Pakalén, lili@pride.fi