Hae kumppaniksi

Helsinki Pride -viikon ja ympärivuotisen työmme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi mahdollistaa satojen vapaaehtoisten joukko, yritysten ja organisaatioiden tuella. Vuoden 2022 kumppanuuksia solmitaan paraikaa ja nyt on siis hyvä aika tuoda yhteisösi ja organisaatiosi mukaan upeaan joukkoon!

Helsinki Pride on vuosi vuodelta kasvanut osallistujamäärältään osoittaen suuren yleisön vahvan tuen yhdenvertaisten ihmisoikeuksien puolesta.

Yritykset ja viranomaiset voivat hakea Pääyhteistyö-, Platinum, Kulta- tai Hopea-tason kumppaneiksi. Hae mukaan ottamalla yhteyttä kumppanuusvastaavan Ossi Lehtoon ossi@pride.fi tai jättämällä yhteydenottopyyntö alapuolelta.
Tule kumppaniksi!

Yhteisö- ja mikrokumppanit

Yhdistykset ja liitot voivat hakea Yhteisökumppaneiksi. Yhteisökumppanuudet antavat jokaiselle yhteisölle mahdollisuuden osoittaa tukensa ja olla osana Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa. Mikroyritykset voivat hakea Small Business -tukijoiksi!

Kaikki, jotka seisovat syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja hyväksyvät toiminnan tarkoituksen ja säännöt ovat tervetulleita kumppanuuteen.

Lisätietoja info@pride.fi tai voit tutustua kumppanuusmalleihin alapuolelta.
Tule yhteisö-tai mikrokumppaniksi!

Tarve kumppaneille

Haluamme tarjota ystävillemme jatkossakin turvallisen ja onnistuneen tapahtuman sekä pitää sen osallistujille ilmaisena – toisin kuin monessa muussa maassa. Kumppanimme ovat myös merkittävä tuki ympärivuotiselle ihmisoikeus- ja yhteisötyöllemme!

Kattaaksemme tapahtuman kulut sekä luodaksemme Suomen suurimmasta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumasta entistäkin vaikuttavamman tarvitsemme rinnallemme vahvan joukon kumppaneita!

Working with Pride

Helsinki Pride -yhteisön Working with Pride -työn tavoitteena on moninaisuutta arvostava työpaikkakulttuuri.
Kouluttaudu Priden kanssa

Koulutukset

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta.
Tilaa koulutus

Liity

Tue Helsinki Pride -yhteisön työtä! Jäsenenä pääset vaikuttavaksi osaksi yhteisöä, tuet työtämme ja saat alennuksia tuotteistamme.
Tule osaksi Helsinki Pride -yhteisöä

Yhteistyö­kumppanimme vuonna 2022

Main Partners

Platinum Partners

Gold Partners

Silver Partners

Pride Media – lisää yhteistyöstä

Uusimmat uutiset, blogit ja kannanotot liittyen Helsinki Pride -yhteisöön sekä LHBTIQ+ -aiheisiin.

2.7.2021 Blogi Helsinki Pride viikon 2021 yhteisökumppanikolumnin on kirjoittanut Diak...
2.7.2021 Blogi Helsinki Pride viikon 2021 yhteisökumppanikolumnin on kirjoittanut Suom...
1.7.2021 Blogi Helsinki Pride viikon 2021 yhteisökumppaniartikkelin on kirjoittanut Po...