Liity jäseneksi - Helsinki Pride -yhteisö ry

Liity jäseneksi

Muuta maailmaa ylpeydellä! Jäsenyys on helppo tapa tukea ympärivuotista työtämme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi!

Tervetuloa muuttamaan maailmaa Helsinki Pride -yhteisöön! 🌈

 

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella!

Tue ihmisoikeustyötä!

Jäsenet ovat tärkeä tuki Helsinki Pride -yhteisön ihmisoikeus- ja vaikuttamistyölle. Jäsenenä tuet Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotista toimintaa ja sosiaali- ja nuorisotyötä, kuten Nuorten Pridea ja Together with Pride -työtä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Tuet myös Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestämistä sekä muuta toimintaa sateenkaariyhteisön hyväksi!

Vaikuta osana yhteisöä!

Jäsenenä olet tärkeä osa Helsinki Pride -yhteisöä, ja pääset vaikuttamaan yhteisön toimintaan! Saat tietoa ajankohtaisista lhbtiq+-aiheista ja -tapahtumista, ja voit osallistua päätöksentekoon sekä kertoa mielipiteesi mm. kokouksissa, jäsenkyselyissä tai muussa jäsentoiminnassamme.

Hyödynnä jäsenedut!

Jäsenenä saat käyttöösi Helsinki Pride -yhteisön jäsenedut, kuten alennuksia myyntituotteista ja bileiden pääsylipuista. Jäsenenä saat Helsinki Priden virallisten juhlien pääsylipuista -50% ja virallisista tuotteista -25%!

Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat alennuksia kulttuuritapahtumista ja palveluista.

Tämän vuoden aikana otamme käyttöön sähköisen jäsenkortin, jolla jäsenyys on helppo näyttää omasta puhelimesta. Sähköisen jäsenkortin käyttöönottoon asti voit saada alennuksia näyttämällä esim. kuitin verkkokaupan vahvistetusta maksusta.

 

Jäsenmaksu

 

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 40 euroa, minkä lisäksi opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille on alennettu 20 euron jäsenmaksu.

Jäsenenä hyväksyt yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Helsinki Pride -yhteisön jäsenrekisteri ei ole julkinen eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitoon sekä jäsenille viestintään.

Jos olet liittynyt jäseneksi jo aiemmin (2020), maksa vuoden 2021 jäsenmaksu samoin kuin uusikin jäsen, verkkokaupassa!  Tiedot yhdistyvät aiempaan jäsenmaksuun sähköpostiosoitteen perusteella. Jos osoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä: toimisto@pride.fi.

Tervetuloa Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi! 🌈

 

Näin liityt jäseneksi

Liity jäseneksi ostamalla jäsenyys verkkokaupastamme!

Ostos on jäsenhakemus, joiden pohjalta yhdistyksen hallitus hyväksyy kaikki jäsenet kokouksissaan. Mikäli et saa ilmoitusta jäsenhakemuksesi hylkäämisestä, jäsenyytesi on voimassa! Jäsenyytesi hyväksymisen jälkeen saat jäsenkortin sähköpostiisi (vuoden 2021 alun aikana).

Huomaathan, että verkkokaupassa voit liittyä jäseneksi ainoastaan henkilökohtaisesti. Jos haluat päivittää tietojasi tai haluat lisäohjeita, ota yhteyttä: toimisto@pride.fi