Liity jäseneksi - Helsinki Pride -yhteisö ry

Liity jäseneksi

Jäsenyys on helppo tapa tukea ympärivuotista työtämme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi.

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella ja hyväksyy toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenmaksutulojen avulla pystymme tekemään entistä vahvempaa ihmisoikeustyötä ja toiminnastamme entistä monipuolisempaa ja koko yhteisöämme palvelevaa. Liity siis varsinaiseksi jäseneksi yhteisöön, joka muuttaa maailmaa ylpeydellä joka päivä!

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 40 euroa, minkä lisäksi opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille on alennettu 20 euron jäsenmaksu.

Huom! Sähköinen jäsenkortti on voimassa tuota pikaa, mutta ostokuitti toimii jäsenkorttinasi sen aktivointiin saakka.

Helsinki Pride -yhteisön jäsenedut:

  • Helsinki Priden virallisten juhlien pääsylipuista -50% ja virallisista tuotteista -25%
  • Yhteistyökumppaneiden tarjoamia alennuksia kulttuuritapahtumista ja palveluista
  • Jäsenpostilla tietoa ajankohtaisista asioista ja tulevasta toiminnasta

 

Näin liityt jäseneksi

Nopein tapa liittyä jäseneksi on ostaa jäsenyys verkkokaupastamme. Jäsenyys astuu ostoksen jälkeen heti voimaan ja lähetämme sinulle jäsenkorttisi postitse. Huomaathan, että verkkokaupassa voit liittyä jäseneksi ainoastaan henkilökohtaisesti. Mikäli haluat antaa jäsenyyden lahjaksi toiselle henkilölle, voit täyttää jäsentietolomakkeen toisen henkilön nimellä, mainiten lahjastasi. Jos haluat päivittää tietojasi tai haluat lisäohjeita, ota yhteyttä: toimisto@pride.fi.