Jäsenyys

Tue ihmisoikeustyötä!

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella!

Jäsenet ovat tärkeä tuki Helsinki Pride -yhteisön ihmisoikeus- ja vaikuttamistyölle. Jäsenenä tuet Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotista toimintaa ja sosiaali- ja nuorisotyötä, kuten Nuorten Pridea ja Together with Pride -työtä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Tuet myös Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestämistä sekä muuta toimintaa sateenkaariyhteisön hyväksi!

Yhdistyksen säännöt

Jäsenenä hyväksyt yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenasioissa voit olla meihin yhteydessä toimisto@pride.fi
Yhdistyksen säännöt

Vaikuta osana yhteisöä ja hyödynnä jäsenedut!

Jäsenenä olet tärkeä osa Helsinki Pride -yhteisöä ja pääset vaikuttamaan yhteisön toimintaan! Saat tietoa ajankohtaisista LHBTIQ+ -aiheista ja -tapahtumista. Lisäksi voit osallistua päätöksentekoon sekä kertoa mielipiteesi mm. kokouksissa, jäsenkyselyissä tai muussa jäsentoiminnassamme.

Jäsenenä saat käyttöösi Helsinki Pride -yhteisön jäsenedut, kuten alennuksia myyntituotteista ja bileiden pääsylipuista.

Käytössäsi on sähköinen jäsenkortti, jolla jäsenyys on helppo todistaa omasta puhelimesta.

Hanki jäsenyys

Helsinki Pride -yhteisön jäsenyys

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi - tuet yhteisön ympärivuotista toimintaa, kuten ihmisoikeus- ja vaikuttamistyötä, sosiaali- ja nuorisotyötä sekä Helsinki Pride -viikkoa! Jäsenhinta on 40 €/vuodessa. Jäsenlasku lähetetään jatkossa jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin jokaisen alkavan vuoden tammikuussa.
Liity jäseneksi

Helsinki Pride -yhteisön alennettu jäsenyys vähävaraisille

Alennettu jäsenhinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille. Alennettu jäsenhinta on 20 €/vuodessa. Jäsenlasku lähetetään jatkossa jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin jokaisen alkavan vuoden tammikuussa.
Liity jäseneksi

Lahjoitukset

Voit nyt lahjoittaa kohdennetusti

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ovat erityisen haavoittuvassa asemassa. Helsinki Pride yhteisö ry:n ympärivuotisen työn tavoitteena on kehittää turvallisia tiloja, vertaistuellista toimintaa sekä ammatillista tukea nuorille, sekä tarjota ammatillista tukea, vertaistuellisia ryhmiä sekä vaikuttaa LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten oikeuksien edistämiseksi.

Helsinki Pride -viikko on Helsinki Pride -yhteisö ry:n järjestämä sateenkaareva Suomen vaikuttavin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Helsinki Pride -viikon sydämessä ovat lauantain kulkue ja puistojuhla, jotka ovat viime vuosina tuoneet yhteen kymmeniä tuhansia ihmisiä. Nopeasti kasvaneet kävijämäärät sekä kiinnostus ovat nostaneet tapahtuman kuluja huomattavasti. Meille on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että tästä huolimatta Helsinki Pride pysyy mahdollisimman monelle saavutettavana, ja esimerkiksi puistojuhla on osallistujille maksuton. Suuri tapahtuma ja vaikuttava toiminta vaativat resursseja, ja lahjoitukset ovat erittäin tärkeitä mahdollisimman suuren, vaikuttavan ja kaikissa sateenkaaren väreissä kirkkaasti hohtavan Helsinki Pride -viikon onnistumiselle.

Sydämellinen kiitos lahjoituksestasi!

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan numero: RA/2022/1171

Keräyksen järjestäjä: Helsinki Pride -yhteisö ry

Yhteystiedot: Helsinki Pride -yhteisö ry, Tallberginkatu 1 C / PL 168, 00180 Helsinki, laura@pride.fi, 044 277 3611

Käyttötarkoitus:
Kerätyt varat käytetään kolmeen eri tarkoitukseen: Together -toiminta, sateenkaareva nuorisotoiminta ja Helsinki Pride -viikko. Toiminnan tavoitteena on edistää yhteisöllistä toimintaa ja vähentää LHBTIQ+ - ihmisten kohtaamaa syrjintää ja yksinäisyyttä sekä vahvistamaan yhteisön jäsenten osallisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lahjoituksilla kustannetaan teemallisten työpajojen ja avoimen sekä suljetun yhteisö/vertaistoiminnan järjestämisen kustannuksia - näihin kohdistetaan sekä Together-toiminnan että sateenkaarevan nuorisotyön lahjoitusvaroja. Toiminnasta aiheutuvia kustannuksia ovat erilaiset materiaalikulut, tarjoilut, viestintään käytettävät painotuotteet kuten oppaat ja tiedotteet, työpajojen/kouluttajien palkkiot ja erilaiset ryhmien aktiviteetit. Varoja voidaan myös käyttää erilaisiin viestinnällisiin palveluihin viestimään toiminnasta yhdistyksen viestintäkanavilla, jotta jokainen löytäisi palveluiden äärelle. Together-työn lahjoituksia voidaan ohjata myös asiakkaiden juridiseen tukeen, joka liittyy turvapaikkakäsittelyyn.

Helsinki Pride -viikon lahjoituksia käytetään tapahtumatuotantoon, joka sisältää useita kuluelementtejä kuten painotuotteet, siivous, turvallisuus, esiintyjät/ohjelma, luvat, vapaaehtoistoiminta, tekniikka ja viestintä. Varoja voidaan käyttää myös Nuoren Pride -housen ohjelma/esiintyjäkuluihin, materiaalikuluihin, tarjoiluihin, teknikkaan ja turvallisuuskuluihin.

Lahjoita ympärivuotiseen työhön

Lahjoita Helsinki Pride -tapahtuman järjestämiseen

Pride Media

Uusimmat uutiset, blogit ja kannanotot liittyen Helsinki Pride -yhteisöön sekä LHBTIQ+ -aiheisiin.