Hanki jäsenyys

Helsinki Pride -yhteisön jäsenyys

Liittymällä Helsinki Pride -yhteisö ry:n jäseneksi - tuet yhteisön ympärivuotista toimintaa, kuten ihmisoikeus- ja vaikuttamistyötä, sosiaali- ja nuorisotyötä sekä Helsinki Pride -viikkoa! Jäsenhinta on 40 €/vuodessa. Jäsenlasku lähetetään jatkossa jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin jokaisen alkavan vuoden tammikuussa.
Liity jäseneksi

Helsinki Pride -yhteisön alennettu jäsenyys vähävaraisille

Alennettu jäsenhinta on tarkoitettu opiskelijoille, eläkeläisille, asepalvelusta suorittaville, työttömille ja vähävaraisille. Alennettu jäsenhinta on 20 €/vuodessa. Jäsenlasku lähetetään jatkossa jäsenen ilmoittamaan sähköpostiin jokaisen alkavan vuoden tammikuussa.
Liity jäseneksi

Jäsenyys

Tue ihmisoikeustyötä!

Helsinki Pride -yhteisön jäseneksi voi liittyä kuka vain, joka seisoo syrjimättömästi ihmisoikeuksien puolella! Jäsenet ovat tärkeä tuki Helsinki Pride -yhteisön ihmisoikeus- ja vaikuttamistyölle. Jäsenenä tuet Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotista toimintaa ja sosiaali- ja nuorisotyötä, kuten Nuorten Pridea ja Together with Pride -työtä turvapaikanhakijoiden kanssa.

Tuet myös Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Pride -viikon järjestämistä sekä muuta toimintaa sateenkaariyhteisön hyväksi!

Vaikuta osana yhteisöä!

Jäsenenä olet tärkeä osa Helsinki Pride -yhteisöä ja pääset vaikuttamaan yhteisön toimintaan! Saat tietoa ajankohtaisista LHBTIQ+ -aiheista ja -tapahtumista. Lisäksi voit osallistua päätöksentekoon sekä kertoa mielipiteesi mm. kokouksissa, jäsenkyselyissä tai muussa jäsentoiminnassamme.

Hyödynnä jäsenedut!

Jäsenenä saat käyttöösi Helsinki Pride -yhteisön jäsenedut, kuten alennuksia myyntituotteista ja bileiden pääsylipuista. Käytössäsi on sähköinen jäsenkortti, jolla jäsenyys on helppo todistaa omasta puhelimesta.

Jäsenenä hyväksyt yhdistyksen toiminnan tarkoituksen ja säännöt

Jäsenasioissa voit olla meihin yhteydessä toimisto@pride.fi
Yhdistyksen säännöt

Pride Media – lisää yhteistyöstä

Uusimmat uutiset, blogit ja kannanotot liittyen Helsinki Pride -yhteisöön sekä LHBTIQ+ -aiheisiin.