Tee lahjoitus - Helsinki Pride -yhteisö ry

Tee lahjoitus

Tue Helsinki Pride -yhteisöä lahjoituksella!

Lahjoita Helsinki Priden järjestämiseen!

Vuoden värikkäin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pride on noussut Euroopan suurimpien Pride-tapahtumien joukkoon. Vuonna 2018 Pride-kulkueeseen osallistui liki 100 000 ihmistä. Tapahtuma järjestetään kuitenkin yhä pääosin vapaaehtoisvoimin. Lahjoituksesi ansiosta Helsinki Pride näkyy ja kuuluu jatkossa vieläkin vahvemmin.

Lahjoita sateenkaarevaan nuorisotyöhön!

Avoimeen nuorisotoimintaan ja Nuorten Prideen osallistuneiden määrä on viime vuosina kasvanut isosti. Yhä useampi hakee tukea ja matalan kynnyksen tapahtumia Helsinki Pride -yhteisön toiminnan piiristä. Voit tukea tätä tärkeää työtä lahjoituksellasi.

Lahjoita Together-vertaistoimintaan!

Lhbtiq-turvapaikanhakijoiden ja pakolaistaustaisten hyväksi tekemämme Together with Pride -työ on ainutlaatuista koko Suomessa. Moni asiakkaistamme painii raskaiden kokemusten kanssa vaikeassa tilanteessa. Lahjoittamalla Together-vertaistoimintaan annat toivoa monille Suomeen saapuneille, jotka etsivät paikkaansa maailmassa.

Jos olet kiinnostunut sponsoroinnista tai muista kumppanuusmuodoista, ota yhteyttä: sponsors@pride.fi

Helsinki Pride -yhteisö ry:n rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Seta ry

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2017)

Luvan numero: RA/2017/1106

Toimeenpanoaika: 3.11.2017-31.12.2019

Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttötarkoitus:
Kerätyt varat käytetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaa, yhteisölliseen viestintään, viestintään, nuorisotyöhön sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia. Tarkempi käyttötarkoitus määräytyy lahjoituksen viitenumeron perusteella tai erityiskampanjoiden osalta se ilmoitetaan erikseen.

Varojen käyttöajankohta:
Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.