Tilaa koulutus - Helsinki Pride -yhteisö ry

Tilaa koulutus

Autamme lisäämään tietoa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta ja huomioimaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuden edistämisen asiakastyössä sekä työelämän eri osa-alueilla.

Helsinki Pride -yhteisön asiantuntijat tarjoavat monipuolista koulutusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella, kerro yhteisönne tarpeesta ja toiveista luodaksemme teille sopivan kokonaisuuden!

 

Koulutukset sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille

Sote-alan työntekijöille ja opiskelijoille suunnatut koulutukset tarjoavat tietoa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä asiakastyön ja hyvinvoinnin näkökulmasta.

Kouluttajana toimii sosiaalialan korkeakoulutettu ammattilainen, jolla on erityisosaamista ja koulutusta seksuaali- ja sukupuolivähemmistötyöstä ja sen eri teemoista, erityisesti ihmisoikeuksien, terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmista.

 

Koulutukset työyhteisön yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta

Saako teidän työyhteisössänne jokainen olla oma itsensä?

Suomessa vain 15 % seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvista kertoo voivansa olla täysin avoin asiasta työpaikallaan. 22% pyrkii piilottamaan suuntautumisensa tai identiteettinsä kokonaan.

Me autamme luomaan työyhteisöstä turvallisen tilan, jotta jokainen voi antaa työpäivän aikana parhaansa. Tarjoamme konkreettisia käytännön vinkkejä moninaisuuden huomioimiseen työelämässä.

 

Kerro meille koulutustoiveesta sisältäen mahdollisimman tarkasti

tiedot kohderyhmästä

päivämääristä,

erityisiä tarpeita ja toiveita teemasta

osoitteeseen info@pride.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!