Pride-viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022

Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022! Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Viikko tuotetaan Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden, kymmenien kumppaniorganisaatioiden ja lukuisten vapaaehtoisten yhteisvoimin. Vuoden 2022 Pride-viikon ohjelma ja tapahtumat julkaistaan myöhemmin keväällä. Pride-viikko huipentuu kulkueeseen ja puistopiknikiin 2.7.2022.
Tutustu viime vuoden ohjelmasivuun

Vuoden 2022 teema on Kohtaamisia

Kohtaamisia -teemalla halutaan tuoda esiin Helsinki Pride -tapahtuman perustehtävää: ihmisten kohtaamisten mahdollistamista ja yhteisöllisyyden tukemista näiden kohtaamisten kautta. Yhteisöllisyys on on yksi Helsinki Pride -yhteisön arvoista ja siksi me haluamme myös luoda ne puitteet, mitä tarvitaan yhteisön ja yhteisöllisyyden rakentamiseen.

Erityisesti korona-arjen mukanaan tuoma ihmisten tarve toisten kohtaamiseen on turvattava. Helsinki Pride -yhteisö haluaa myös tukea sitä, että ihminen uskaltaa kohdata myös omat, tiedostamattomat ennakkoluulonsa. Niistä tietoiseksi tuleminen on ensimmäinen askel myös yhdenvertaisuuden rakentamiseen ja edistämiseen meidän kaikkien elämässä.

Tietoa Helsinki Pride Weekistä

Tule vapaaehtoiseksi

Ilman vapaaehtoisia ei olisi Helsinki Pride -viikkoa. Vapaaehtoiset ovat Pride -viikon tapahtumien kantava voima ja yhdessä luomme upeita kokemuksia ja kohtaamisia toisillemme ja tapahtumakävijöille.
Hae vapaaehtoiseksi

Tule järjestämään ohjelmaa

Ohjelmahaku on päättynyt ja ohjelma julkaistaan kesäkuussa. Lisätietoja: info@pride.fi

Tule Main/Platinum/Gold/Silver-kumppaniksi

Onko organisaationne kiinnostunut liittymään Helsinki Pride -viikon viralliseksi kumppaniksi?

Haku on auki 16.5.2022 saakka.
Hae viralliseksi kumppaniksi

Tule mikrokumppaniksi

Mikroyritykset voivat hakea Helsinki Priden Small Business -tukijaksi. Hinnat on jaettu neljään tasoon toimijan vuosiliikevaihdon perusteella. Haku on auki 7.2.-15.5.2022.
Hae mikrokumppaniksi