Tietoa Helsinki Pride Weekistä

Juhlavuosi 2021

Helsinki Pride yhteisö on ylpeästi 30-vuotias! Voimamme ja tavoitteemme nojaavat historiaan, ihmisiin, heidän tarinoihinsa ja toimintaan. Juhlimme moninkertaista merkkivuotta ja toivomme, että sinä olet mukanamme. 2021 on erityinen juhlavuosi, sillä silloin tulee kuluneeksi...

- 50 vuotta homoseksuaalisten tekojen kriminalisoinnin poistamisesta!
- 40 vuotta homoseksuaalisuuden poistumisesta mielenterveysluokituksesta!
- 30 vuotta Helsinki Pride -yhteisön (tuolloin Helsingin seudun Seta ry:n) perustamisesta!

Helsinki Pride -virtuaalikulkue

Tänä vuonna kulkueemme marssii koko Suomessa kaikissa sateenkaaren väreissä. Jokainen voi liittyä mukaan virtuaalikulkueeseen, näyttää tukensa ihmisoikeuksille ja juhlistaa yhdenvertaisuutta haluamallaan paikkakunnalla. Kulkue avautuu Pride-viikolla 28.6. ja siihen voi ottaa osaa mistä päin maailmaa tahansa 4.7. asti.

Helsinki Pride 2021 -konsertti

Helsinki Pride 2021 -konsertti tuo juhlatunnelman koteihin! Upeat taiteilijat yhdistävät voimansa ja luovat ikimuistoisen poikkeusajan spektaakkelin. Lavalla nähdään SANNI, Tuure Boelius, Yeboyah, Benjamin, NikoLa ja Pola Ivanka. Konsertin juontavat Cristal Snow ja Lola Lorenzo. Konsertti lähetetään Pride-striimissä sekä YleTeemalla lauantaina 3.7.2021.

Pride ohjelma ja striimi 28.6.-4.7.

Tärkeää tietoa

Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko palaa entiselle paikalleen kesäkuulle, joka on kansainvälisesti tunnustettu Pride-kuukausi. Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Viikko tuotetaan Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden, kymmenien kumppaniorganisaatioiden ja lukuisten vapaaehtoisten yhteisvoimin. Ohjelma koostuu edellisvuosien tapaan moninaisista ohjelmasisällöistä, kuten työpajoista, retkistä, vertaistapaamisista, luennoista ja esityksistä.

Pride sosiaalisessa mediassa

Helsinki Pride 2021 virallinen kumppani @cgi_fi järjestää Pride -kuukauden kunniaksi radiolähetyksen 23.6. klo 12 alkaen! 🏳️‍🌈
🌈 CGI On Air with Pride -lähetyksessä paneudutaan toimittaja Susani Mahaduran ja Olli-Pekka Kursin johdolla yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa koskeviin teemoihin, vieraana myös Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma.
🌈 Linkin lähetykseen löydät @cgi_fi biosta!

#workingwithpride #helsinkiprideyhteisö #helsinkipride #changingtheworldwithpride #ylpeysmuuttaamaailmaa #pride #helsinkiprideweek #helsinkipride2021 #partnerswithpride
...

Helsinki Priden viralliset kumppanit mahdollistavat Suomen vaikuttavimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman tänäkin vuonna! 🌈 Vuonna 2021 Platinum-tason kumppanimme ovat: @ylvahelsinki , @karhuolutta , @rajupaja , @finnkino_fi , @marimekko , @kauppakeskusforum , @asianajajat , @isssuomi , @nitroinstagram ja @tbwahelsinki .

Platinum-kumppaneiden kanssa teemme yhteistyötä Pride-viikon lisäksi myös vuoden ympäri. Kumppanuuksiin kuulu muunmuassa henkilöstökoulutuksia moninaisuuden ja inkluusion teemoista sekä Working with Pride -verkosto, joka tarjoaa keskustelun paikkoja, oppimista ja jakamista moninaisuudesta ja yhdenvertaisuudesta kumppaniverkostomme kesken. Iso kiitos yhteistyöstä kumppaneillemme!

#helsinkipride #helsinkiprideyhteisö #helsinkipride2021 #ylpeysmuuttamaailmaa #changingtheworldwithpride #workingwithpride #partnerswithpride ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤
...

Yhteistyö­kumppanimme vuonna 2021

Main Partners

Platinum Partners

Gold Partners

Silver Partners