Medlemskap

Understöd vårt arbete för mänskliga rättigheter!

Vi välkomnar alla som jobbar mot diskriminering och för mänskliga rättigheter till vårt medlemsnätverk!

Medlemmar understöder vårt lobbyarbete med mänskliga rättigheter. Som medlem understödjer du vårt arbete året om, och även vårt engagemang inom ungdoms- och socialarbetessektorn, t.ex. Youth Pride och Together with Pride.

Som medlem understödjer du arbetet med Finlands största evenemang med fokus på mänskliga rättigheter och även andra aktiviteter som bidrar till ett ökat välmående i regnbågscommunityt!

Helsinki Pride Community regler

Som medlem accepterar du organisationens syfte och regler.

Frågor angående medlemskap, kontakta oss på toimisto@pride.fi
Föreningens regler på finska

Påverka Helsinki Pride Community och använd dina medlemsförmåner!

Som medlem är du en viktig del av Helsinki Pride Community och har möjlighet att påverka våra aktiviteter! Du får viktig information om aktuella HBTQIA+ frågor och evenemang. Du kan påverka våra beslut och dela med dig av dina åsikter på bland annat möten, medlemsundersökningar och andra medlemsaktiviteter.

Som medlem erhåller du medlemsförmåner, bland annat nedsatt pris på våra produkter och biljetter till evenemang.

Du får ett digitalt medlemskort som du sparar på din telefon.

Bli medlem

Helsinki Pride Community medlemskap

Genom att bli medlem i Helsinki Pride Community understöder du vårt jobb året om, och också vårt jobb inom socialt arbete och ungdomsarbete, bland annat Youth Pride och Together with Pride. Avgiften för ett årsmedlemskap är 40 euro. Räkningarna för medlemskapet mejlas till alla medlemmar varje år i januari.
Bli medlem

Helsinki Pride Community nedsatt pris på medlemskap

Nedsatt pris på medlemskap erbjuds till arbetssökande, pensionärer och personer som utför obligatorisk värnplikt. Priset för nedsatt medlemskap är 20 euro per år. Räkningarna för medlemskapet mejlas till alla medlemmar varje år i januari.
Bli medlem

Donationer

Möjlighet att styra dina donationer!

Ofta befinner sig personer som tillhör sexualitet- och könsminoriteter i sårbara positioner. Syftet med vårt arbete året om är att ha möjlighet att erbjuda trygga rum, peer-to-peer aktiviteter och professionellt stöd till HBTQIA+ unga och asylsökande. Vi jobbar också för ökade rättigheter för HBTQIA+ asylsökanden och personer med flyktingbakgrund.

Helsingfors pridevecka, som organiseras av Helsinki Pride Community, är det största eventet som fokuserar på mänskliga rättigheter i Finland. I centrum för evenemanget står Pridemarchen och picknicken i parken. Tusentals personer har samlats under dessa de senaste åren. Deltagandet i och allmänhetens intresse för Prideparaden har vuxit lavinartat. Som ett resultat av detta har utgifterna för att orgaisera prideveckan vuxit på motsvarande sätt. Det är viktigt för oss att Helsingfors pride förblir tillgängligt för så många som möjligt. Till exempel Pride parken och picknicken är som vanligt gratis för alla. För att producera ett evenemang i den här omfattningen krävs resurser, vilket donationer möjliggör.

Ett hjärtligt tack för ditt bidrag!

Information angående insamlingstillstånd

Tillståndsnummer: RA/2022/107. Organisatör: Seta ry. Kontakt: Seta ry, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki, teemu.halme@seta.fi, 050 400 7789. Användningsområde: Alla donationer kommer att användas för verksamhet inom Helsinki Pride community. Med donationerna kan vi jobba för mänskliga rättigheter för HBTQIA+ personer, organisera evenemang för medlemmar och allmänheten i överlag, organisera skolningar och producera riktad kommunikation för HBTQIA+ behov.

Donera med MobilePay

Donationen sker via vår online shop eller med MobilePay. Ditt bidrag är värdefullt för oss - tack!

Donera med MobilePay
1.Öppna MobilePay via din telefon
2.Ange summan du vill donera
3.Välj numret 19119 som mottagare (Helsinki Pride - yhteisö ry)
4.Svep höger för att godkänna donationen