Helsinki Pride 2019 Avajaiset - Helsinki Pride -yhteisö ry
Ladataan Tapahtumat

Helsinki Pride 2019 Avajaiset

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki Pride -viikon virallisia avajaisia vietetään ma 24.6. klo 18-19.30 Pride Housen eli Kansallismuseon Paviljongissa upealla Kesäpihalla.

Tule fiilistelemään Pride-viikkoa sekä kuulemaan vuoden teemasta ja ihmisoikeustyöstä. Tilaisuudessa esitellään myös vuoden 2019 suojelija! Luvassa musiikkia, puheenvuoroja ja keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Tilaisuuden juontavat Anna Perho ja Lasse Pipinen.

Kansallismuseon kesäpiha toimii koko Pride-viikon ajan sateenkaarevana piknik-alueena. Tule vaikka koko päiväksi viettämään aikaa, nauttimaan omista eväistä ja seuraamaan ohjelmaa.

Tilaisuuden kieli on suomi.

Avajaisten jälkeen siirrymme yhdessä viikon bilekattauksen starttaaviin Avajaisbileisiin Apollo Terrace Bariin. Osta lippusi jo nyt! Helsinki Pride -yhteisön jäsenille kaikista omista bileistämme -20% prosentin alennus. Liity jäseneksi nyt täällä.

Esteettömyys:
Kesäpihalle on osittain esteetön kulku Mannerheimintieltä A2-oven kautta Museoravintolan ja ravintolan sisäpihan kautta. Ravintolan sisäpihalle johtavalla ovella on kaksi noin 5 cm korkeaa kynnystä. Reitillä Kesäpihalle on soratietä ja nurmikkoa.

Toinen osittain esteetön reitti kulkee Töölönkadun sisäänkäynnin kautta. Reitillä on lievä ylämäki, soratietä ja nurmikkoa.