Helsinki Pride House 2019 - Helsinki Pride -yhteisö ry
Ladataan Tapahtumat

Helsinki Pride House 2019

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tänä vuonna Pride House järjestetään Kansallismuseon upeissa tiloissa aivan Helsingin ytimessä!

Pride House on Pride-viikon sateenkaareva ajanvietto- ja tapahtumatila, joka kokoaa samojen seinien sisälle keskustelutilaisuuksia, paneeleja, esityksiä, työpajoja ja näyttelyitä.

Kansallismuseon museokaupasta löytyy myös Pride Info & Shop, jossa ovat myynnissä vuoden 2019 Pride-tuotteet.

Info & Shopissa on lisäksi hengailualue sekä kaksi näyttelyä.

Helsinki Pride -yhteisön jäsenet saavat kaikista Pride-tuotteista -25% ja Helsinki Priden omien bileiden lipuista -50%. Liity nyt jäseneksi täällä.

Tutustu tuotevalikoimaan täällä.

Pride House on avoinna ma-pe 24.-28.6 klo 11-20.

Kaikki Pride House -tapahtumat ovat maksuttomia.

Seuraa Pride Housen ohjelmatarjontaa Fb-eventistä.

Esteettömyystiedot:

Esteetön sisäänkäynti pohjakerrokseen on Mannerheimintien katutasossa pääportaikon alla (ovi A2). Ovi ei ole lukittuna. Mikäli tarvitset ovenavausapua, paina ovisummeria, niin tulemme avaamaan.

Auditorio: Auditorion yläosaan on esteetön pääsy, auditoriossa on induktiosilmukka, joka toimii auditorion reunoilla. Auditoriota vastapäätä on esteetön vessa. Auditorio on samassa kerroksessa kuin esteetön sisäänkäynti.

Ateljee: Ateljeehen 2.kerrokseen on osittain esteetön kulku (pieni kynnys) hissillä pohjakerroksesta. 2. kerroksessa ei ole vessoja.

Kesäpiha/paviljonki: Kesäpihalle pääsee osittain esteettömästi Töölönkadun sisäänkäynnin kautta, tai A2-oven kautta, jolloin pihalle pääsee Kansallismuseon ravintolan ja sisäpihan läpi. A2-oven reitillä on kaksi noin 5cm kynnystä. Pihalla on soraa ja nurmikkoa, sisään paviljonkiin on ramppi nurmikolta.

Info & Shop: Info & Shop on museon ensimmäisessä kerroksessa ja sinne pääsee hissillä pohjakerroksesta. Infoon on pieni kynnys.