Identiteetti liikkeessä - Seksuaalisuus, sukupuoli ja sukupolvet - Helsinki Pride -yhteisö ry
Ladataan Tapahtumat

Identiteetti liikkeessä – Seksuaalisuus, sukupuoli ja sukupolvet

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsingin YK-nuoret järjestää paneelin, jossa keskustellaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista, tasa-arvosta ja sukupolvien välisestä muutoksesta.

Priden teemana toimii tänä vuonna ”liike” ja me olemme lähestyneet teemaa “sukupolvien välinen liike” -ajatuksella. Haluamme juhlistaa Pride viikkoa tuomalla yhteen monimuotoisen joukon edustajia keskustelemaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien muutoksesta eri sukupolvien ja ikäryhmien välillä. Keskustelemassa ovat: Tuure Boelius, Valo Inkinen, Hassen Hnini, Anukatariina Solonen ja Risto Hartikainen. Paneelissa pohditaan kysymyksiä liittyen identiteettiin, tasa-arvoon, ennakkoluuloihin ja syrjiviin rakenteisiin niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla.

Tervetuloa siis viettämään rentoa avoimen keskustelun iltapäivää kanssamme!

Yleisön on myös mahdollista osallistua keskusteluun esittämällä kysymyksiä anonyymisti matkapuhelimien avustuksella panelisteille.

 

Esteettömyys:

Käynti pääovesta (Aleksanterinkatu 16) on esteetön, takaovesta tultaessa aulaan johtaa kaksi askelmaa. 2. krs näyttelytilaan pääsy hissillä.