ULKOTAPAAMINEN: KVV -Kahden vähemmistön väki - Helsinki Pride -yhteisö ry
Ladataan Tapahtumat

ULKOTAPAAMINEN: KVV -Kahden vähemmistön väki

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KVV, eli “Kahden vähemmistön väki”, on eri tavalla vammaisten ja/tai pitkäaikaissairaiden (ei välttämättä fyysinen vamma) seksuaali- sekä sukupuolivähemmistöjen edustajien oma ilta, jossa voimme kohdata samankaltaisia ihmisiä ja jakaa kokemuksia elämästä näissä vähemmistöissä. Ryhmä on avoin, voit osallistua silloin kun sinulle sopii. Ryhmän ohjaajana toimii Raila Riikonen, itsekin liikuntavammainen kvv-ihminen. Raila on ollut kvv-ryhmässä osallistujana ja vetäjänä ennenkin. Hän on kokemusasiantuntija ja työskentelee nykyään oman yrityksensä kautta seksuaalikasvattajana.

Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittautua etätapaamisiin: ilonkipina (at) gmail.com tai 0440639863

Syyskauden tapaamiset pidetään usein miten torstaisin klo 17-19: 30.7., 20.8., HUOM keskiviikkona 9.9., 1.10., 22.10., HUOM keskiviikkona 11.11., 3.12., ja 17.12. ja perjantaina 27.11.

Tapaamiset pidetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n tiloissa Kaapelitehtaalla, paitsi pe 27.11. joka pidetään ulkona. Tapaamiseen voi osallistua myös etänä.

Fyysinen esteettömyys Kaapelitehtaalla: 

Mikäli käytätte pyörätuolia, suosittelemme saapumaan Kaapelitehtaan pääovesta sisään: C-portaan vasemmalla puolella sisäpihalla. Ovet eivät aukea automaattisesti ja ovat raskaita: tarkka esteettömyyskuvaus luettavissa täällä

Suosittelemme ottamaan mukaan saattajan tai soittamaan Railalle, mikäli tarvitset avustusta ovien yms. kanssa: 0440639863