KVV -Kahden vähemmistön väki - Helsinki Pride -yhteisö ry
Ladataan Tapahtumat

KVV -Kahden vähemmistön väki

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KVV, eli “Kahden vähemmistön väki”, on eri tavalla vammaisten ja pitkäaikaissairaiden seksuaali- sekä sukupuolivähemmistöjen edustajien oma ryhmä, jossa voimme kohdata samankaltaisia ihmisiä ja jakaa kokemuksia elämästä kahdessa vähemmistössä. Ryhmä on avoin, voit osallistua silloin kun sinulle sopii. Ryhmän ohjaajana toimii Raila Riikonen, itsekin liikuntavammainen kvv-ihminen. Raila on ollut kvv-ryhmässä osallistujana ja vetäjänä ennenkin. Hän on kokemusasiantuntija ja työskentelee nykyään oman yrityksensä kautta seksuaalikasvattajana.

Voit kysyä lisätietoja: ilonkipina (at) gmail.com tai 0440639863

Tapaaminen pidetään Helsinki Pride -yhteisö ry:n tiloissa Kaapelitehtaalla.

Syksyn 2019 tapaamiset: to 15.8., to 5.9., ma 23.9., to 17.10., ma 4.11., to 28.11. ja ma 16.12.

Fyysinen esteettömyys: 

Mikäli käytätte pyörätuolia, suosittelemme saapumaan Kaapelitehtaan pääovesta sisään: C-portaan vasemmalla puolella sisäpihalla. Pääoville vie luiska, jonka kaltevuus n. 11 %.  Pääovien vieressä myös esteetön wc. Päästäksesi tapaamistilaan käänny 1. krs pääovilta oikealle. Kahvilaa vastapäätä on raskas lasinen palo-ovi, josta pääsee hissille. Tule hissillä 4. kerrokseen ja kulje vastapäisistä lasiovista sisään. Tämän jälkeen käänny oikealle. Tunnistat oven sateenkaarilipusta. Ovet eivät aukea automaattisesti ja ovat raskaita.

Suosittelemme ottamaan mukaan saattajan tai soittamaan Railalle, mikäli tarvitset avustusta ovien yms. kanssa: 0440639863