The Long Walk -sarjakuvanäyttely / The Long Walk -comics exhibition - Helsinki Pride -yhteisö ry
Ladataan Tapahtumat

The Long Walk -sarjakuvanäyttely / The Long Walk -comics exhibition

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aukioloajat (24.6.-27.7.2019):

ma-pe klo 15-19, la klo 11-16

The Long Walk -sarjakuvanäyttely The Long Walk -sarjakuvanäyttely esittelee 12 eri taiteilijaa, jotka käsittelivät sarjakuvissaan LGBTQAI+ -aiheita sekä Helsinki Priden vuoden 2019 teemaa “Liike”.

The Long Walk kuvastaa LGBT-liikkeen pitkää matkaa ja sitä kuinka yhä yhteisön jäsenet joutuvat taistelemaan näiden samojen oikeuksien ja tunteiden kanssa niin konkreettisesti arjessa kuin yhteiskunnassakin. Teemaa on tulkittu monesta kulmasta myös iloa ja huumoria unohtamatta.

Näyttelyn taiteilijat ovat: Jesse Ghost, Joakim Juvelén, Emma Kantanen, Sanna Koskimäki, Emilia Laatikainen, H-P Lehkonen, π / Muhvu, Saara Pirhonen, Laura Torvinen, Miia Vistilä ja Viuhu.

 

Esteettömyystiedot:

Sisäänkäynnin yhteydessä on porras ja tuulikaappi on ahdas. Ulko-ovi ei aukea automaattisesti ja se on raskas tai muuten vaikeasti avattava. Galleriatila sijaitsee samassa tilassa kuin sisäänkäynti ja tilassa on istumapaikkoja. Tiloissa ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä. Tiloissa ei ole esteetöntä WC:tä.

 

ENG

Opening hours (24th of June to 27th of July):

Mon-Fri 3-7 pm, Sat 11am-4pm

The Long Walk

The Long Walk comics exhibition showcases 12 different comics artists, who have intrepreted LGBTIQAI+- subjects and theme of the Helsinki Pride 2019 “The Movement”.

The Long Walk portraits the long journey of the LGBT-movement and how it’s members are still having to face the struggle for these same rights and feelings concretely in every day life and within the society. The theme has been interpreted from many angles without forgetting joy and humour.

The artists of the exhibition are: Jesse Ghost, Joakim Juvelén, Emma Kantanen, Sanna Koskimäki, Emilia Laatikainen, H-P Lehkonen, π / Muhvu, Saara Pirhonen, Laura Torvinen, Miia Vistilä and Viuhu.

 

Accesibility:

There’s a step in front of the entrance and the draught lobby is narrow. The door doesn’t open automatically and it’s quite heavy or otherwise hard to open. Gallery space is in the same level as the entrance and there are some seats in the gallery. No accessible toilet.