Alkutaival -vertaistapaaminen

Alkutaival -tapaaminen on vapaamuotoinen vertaiskeskustelutilaisuus niille, joille perheellistymiseen liittyvät asiat tuntuvat ajankohtaisilta, olitpa sitten perheen perustamisesta haaveileva, perheellistymismahdollisuuksia ja -tapoja pohtiva, lasta jo odottava tai pikkuvauvavaihetta elävä henkilö/perhe. Keskustelun aiheet ja käsitellyt teemat nousevat osallistujien omista toiveista, tarpeista ja kysymyksistä. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tapahtumassa noudatetaan Sateenkaariperheet ry:n turvallisemman tilan periaatteita: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus. Tapahtuman järjestää Sateenkaariperheet ry ja ohjaa vapaaehtoiset vertaisohjaajat.

 

First Steps meeting / The First Steps meeting is a peer support discussion event for anyone who is currently contemplating questions that relate to planning or starting a family. The topics will be shaped according to the participants’ questions and interests. Tea, coffee and snacks are provided. The event follows Rainbow Families Association’s safer space principles: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus. The event is organized by the Rainbow Family Association and directed by peer volunteers.

  • 30.6.2022 klo 19-21
Sateenkaariperheet ry:n toimitilat / Hämeentie 29, 7. krs

Sateenkaariperheet ry

(ÄLÄ KÄYTÄ) K-18(ÄLÄ KÄYTÄ) VertaistukiHengailu ja oleskeluLuennot ja paneelit

Vapaa pääsy

Suomi

Sateenkaariperheet ry:n toimitilat ovat valitettavasti esteelliset. Tiloihin on esteetön sisäänkäynti, mutta wc-tilat ovat esteelliset. Lisätietoja: sateenkaariperheet.fi/yhteys.