Aseksuaalien ässä-/aromiitti

Aseksuaalisuuden kirjolaisten piknik-tyylinen miitti nyyttikestiperiaatteella (omat eväät mukaan) Tokoinrannan puistossa.

Aromanttisuuden kirjolaiset ovat yhtä lailla lämpimästi tervetulleita. Ohjelmana vapaamuotoista hengailua muiden ässien ja arojen kanssa. Tapahtuma on päihteetön. Noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.

HUOM! Säävaraus – muista tarkkailla sääennusteita ja tämän tapahtuman tietoja.

Ulkotapahtuman esteettömyystiedot

Ulkotapahtuman osoite:
Tokoinrannan puisto, Tokoinranta, 00530 Helsinki.

Onko tapahtumassa viittomakielen tulkkausta?
Ei valitettavasti ole. Tapahtuma on melko vapaamuotoista keskustelua. Enimmäkseen tapahtuma on suomenkielinen, mutta kaikki ovat toki tervetulleita mukaan.
Striimataanko tapahtuma eli onko siihen mahdollista osallistua myös etänä?
Näillä näkymin tapahtumaa ei striimata eikä varsinaisesti ole etäosallistumisvaihtoehtoa. Striimaus vaatisi mikrofonin, ja tapahtuma on melko vapaamuotoista keskustelua.
Tapahtumapaikalle saapuminen:
Saapuminen Hakaniemeen bussilla, kävelyä siitä noin 300 metriä.
Miitillä ei ole puistossa mitään tarkkaa, ennalta valittua paikkaa, mutta muut miittiläiset pitäisi löytää ässälippujen ja arolippujen perusteella vaikka puistoalue on toki melko iso. Discordissa oleva ”Ässäin ja Aroin kerhotila”: ( https://discord.gg/FYSkRUfdKT ) auttaa oikean paikan löytymisessä, mutta kannattaa liittyä palvelimelle viimeistään miittiä edeltävänä päivänä, jotta pääsee ajoissa ennakkotarkastuksen läpi ja käsiksi miittiä käsitteleviin keskustelualueisiin.
Castréninkatu tai Hakaniemi on lähin bussipysäkki, mutta esteetön reitti riippuu missä kohtaa puistoa miitti lopulta on. Metroasemalta tai Rautatieasemalta pääsee myös.
Tapahtumapaikan maasto:
Tapahtumapaikka on melko tasaista nurmikkoa ja asfalttipintaa. Maasto on enimmäkseen tasaista, loivaa mäkeä osassa paikkaa, ruohikkoa ja hiekkapolkuja.
Onko tapahtumapaikan edustalla tai sen lähistöllä esteettömiä autopaikkoja?
Ainakin lähellä olevan Säästönpankinranta 4:n vieressä on monia parkkipaikkoja, mutta mikään niistä ei liene varsinaisesti esteetön autopaikka. https://www.google.fi/maps/@60.1793193,24.9479547,3a,75y,249.03h,72.15t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3JxIy93FisAOrap0CXts1w!2e0!7i16384!8i8192?coh=205409&entry=ttu
  • 28.6.2024 klo 18-20:30
Tokoinranta

Tokoinrannan puisto, Helsinki

Aseksuaalit

Hengailu ja oleskelu
Tapahtuma on maksuton

Suomi

Tapahtuma järjestetään ulkona