Drag on myös nuorten laji

Drag-artistiudesta haaveilevat tai uraa aloittelevat nuoret drag-artistit pääsevät esittelemään taitojaan Tiivistämöllä 13-29 -vuotiaille suunnatussa drag-showssa. Tapahtuma on jaettu kahteen osaan, joiden välissä pidetään noin 30 min tauko. Ohjelma sisältää, laulua, tanssia, huumoria ja riehakasta pride-meininkiä. Tapahtumalla haluamme näyttää, että drag on taidemuoto, jonka harjoittaminen ei katso ikää.

Tämä tapahtuma on 13-29 -vuotiaille.

Young people do drag too

We’ve invited young people who wish to be drag artists to perform in front of an audience of 13-29 years old drag fans. The show takes place in Tiivistämö and it’s divided into two parts with a break of 30 minutes. The show will include music, dance, comedy and a happy atmosphere full of pride. Through this event we want to show that people can do drag despite of their age.

This event is for 13-29 year olds.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Ei. Lähimmät esteettömät autopaikat ovat Kattilahallin seinustalla.

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Kyllä

Onko sisäänkäynti esteetön?

Kyllä

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Ei. Tapahtumapaikan lava ei ole esteetön, mutta katsomoon ja lämpiöön pääsee esteettömästi. Pääoven ramppi ei ole esteetön, mutta lämpiön ovesta pääsee pyörätuolihissillä katsomoon.

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ei

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Kyllä

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa)

Tiivistämön pääovi ei ole esteetön, mutta sen viereisestä lämpiön ovesta pääsee katsomoon esteettömästi. Katsomossa on pyörätuolipaikkoja, istumapaikkoja ja seisomapaikkoja. Esitys sisältää kovia ääniä ja vilkkuvia valoja.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa

Teija Ryhtä teija.ryhta@seta.fi 

Seuraa julkaisijaa Setan nuorisotoimikunta somessa

  • Instagram
  • 26.6.2023 klo 18-20:30
Tiivistämö, Sörnäisten rantatie 22.

Setan nuorisotoimikunta

Järjestäjän nettisivut
Nuorten PrideNuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi