English family café

Perhekahvila on tapaamispaikka kaikille sateenkaariperheille, kuten myös heille, ketkä suunnittelevat perheen perustamista. Tutustu muihin sateenkaariperheisiin rennon hengailun merkeissä! Paikalla on askartelupiste ja leluja lapsille sillä välin kun aikuiset keskustelevat. Teetä, kahvia ja välipaloja on tarjolla, ja käytössä on hyvin verusteltu keittiö itse pakattua lounasta varten.

Tapahtumassa noudatetaan Sateenkaariperheet ry:n turvallisemman tilan periaatteita: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus. Tapahtuman järjestää Sateenkaariperheet ry ja ohjaa vapaaehtoiset vertaisohjaajat.

 

Family café is a meeting place for all rainbow families, as well as for people who are planning to start a family. Get to know other rainbow families in a casual hangout! There will be a crafts station and toys for children to play with while adults engage in a conversation. Tea, coffee and snacks are provided, and a well-equipped kitchen is available so you can enjoy packed lunch as well.

The event follows Rainbow Families Association’s safer space principles: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus. The event is organized by the Rainbow Family Association and directed by peer volunteers.

  • 28.6.2022 klo 16:30-18:30
Sateenkaariperheet ry premises

Hämeentie 29, 7th floor

Sateenkaariperheet ry:n toimitilat ovat valitettavasti esteelliset. Tiloihin on esteetön sisäänkäynti, mutta wc-tilat ovat esteelliset. Lisätietoja: sateenkaariperheet.fi/yhteys.

Sateenkaariperheet ry

PerheilleHengailu tai oleskeluKaikilleKeskustelupiiri- tai paneeliVertaistuki

Maksuton

Englanti

Osittain esteetön