Get ready to Pride-työpaja

Get ready to Pride -työpajassa tehdään kirjastontyöntekijöiden ohjauksella minilippuja, pinssejä ja muita pieniä askarteluja ja käsitöitä, joita osallistujat haluavat tehdä (materiaalien salliessa) Pride-kulkueeseen, sekä päivittäiseen käyttöön.

Tämä tapahtuma on 13-29 -vuotiaille.

 

Get ready to Pride-workshop

In this Get ready to Pride -workshop librarians will be helping you to make tiny flags, pinbadges and other arts and crafts (depending on which materials we have) which you can use in Pride parade and daily life.

This event is for 13-29 year olds.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Kyllä, kaikki yli 10 esteetöntä autopaikkaa sijaitsee Lippulaivan kaupunkikeskuksen pysäköintihallissa yli 10 m sisäänkäynnistä. Pysäköintiruudun leveys on vähintään 3,6 m. Pysäköintihallissa on hissi, johon mahtuu pyörätuoli ja jonka ovi aukeaa automaattisesti. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Uloskäyntikerroksen painike erottuu muista. (Esteettömän hissin vähimmäismitat ovat leveys 1,1 m ja syvyys 1,4 m.) Kulkureitti sisäänkäynnille on opastettu, tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Kyllä. Kirjasto sijaitsee Lippulaivan kaupunkikeskuksen 3.kerroksessa, mutta taksi voi pysähtyä kaupunkikeskuksen taksitolpalle, Joka sijaitsee Espoonlahdenkadulla. Lisätietoja: https://lippulaiva.fi/saapuminen/

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Kyllä

Onko sisäänkäynti esteetön?

Kyllä

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Kyllä

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ei. Paja tilassa ei ole äänentoistoa, eikä siellä ole siksi induktiosilmukkaa

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Kyllä

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa)

Työpaja järjestetään kirjaston Pajassa, jonka sisäänkäynti on esteetön. Pajassa on liikuteltavat tuolit, joten pyörätuolin kanssa pystyy osallistumaan työpajaan hyvin.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa

Asiakaspalvelupäällikkö Hans Swahn hans.swahn@espoo.fi

  • 28.6.2023 klo 16-18
Lippulaivan kirjaston Pajassa, Espoonlahdenkatu 8

Lippulaivan kirjasto

Järjestäjän nettisivut
Nuorten PrideNuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti