Helsinki Pride x Sapfograf Minikuvaukset

Tule Priden kunniaksi kuvauttamaan itsesi, yksin tai rakkaittesi kanssa! Tämä minikuvaus on ainutkertainen mahdollisuus tallentaa ihanat kesämuistot, elämäsi rakkaus, uusi perheenjäsen tai vaikka naistenbileiden bilelook. Kuvauksissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja lyhyestä ajasta huolimatta pyritään luomaan rento ja mukava tunnelma alusta loppuun. Sonja ja Tinksu ovat turkulainen queer valokuvaajapariskunta, jonka erityisosaamisalueita ovat muun muassa henkilö-, rakkaus-, perhe- ja lemmikkikuvaus.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.sapfograf.com/helsinki-pride-x-sapfograf, ennakkoilmoittautuminen välttämätön.

 

Celebrate Pride by photographing yourself either alone or with your loved ones! This mini photo session is a unique opportunity to save wonderful summer memories, the love of your life, a new family member or your party look for Naistenbileet. The session follows the principles of a safer space and, despite the short time, we aim to create a relaxed and comfortable atmosphere from start to finish! Sonja and Tinksu are a queer photographer couple from Turku, whose special areas of expertise include portraits, love-, family- and pet photography.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja? Ei

 

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla? Ei ole sisäänkäyntiä

 

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva. Kyllä, kulku parkkipaikalta tapaamispaikalle on esteetön.

 

Onko sisäänkäynti esteetön? Kyllä

 

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi? Kyllä

 

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste? Ei, ulkotila

 

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc? Ei, ulkotila, kesto n. 15 min

 

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa): Kyseessä on ulkotila ja julkinen puisto, jossa esteetön kulku onnistuu loistavasti. Tapaamispaikka on puiston keskivaiheilla, mutta esteetön kulku parkkipaikalta on varmistettu.

 

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Sonja Siikanen (sonja@sapfograf.com)

  • 30.6.2023
Kaivopuisto (tarkka paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille)

Kaivopuisto, Helsinki

Sapfograf Oy

Järjestäjän nettisivut
TyöpajaKaikillePerheilleSenioritHelsinki Pride 2023

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.sapfograf.com/helsinki-pride-x-sapfograf, ennakkoilmoittautuminen välttämätön

Suomi, Englanti