Hengailualue puistojuhlassa sinulle, jolla ei vielä ole kaveria, kenen kanssa tulla Prideille!

Haluaisitko osallistua Priden puistojuhlaan, mutta sinulla ei ole kaveria tai läheistä, jonka kanssa tulla?

Olet lämpimästi tervetullut piknik-alueellemme, joka on juuri sinua varten! Alueella on useita piknik-vilttejä, joille voi tulla nauttimaan Pride-meiningistä ja kohtaamaan muita. Vilteiltä löytyy helppoja pelejä, pientä askartelua ja myös vilttejä, joilla saa vain hengailla rauhassa. Kun saavut, kerromme, mitä löytyy mistäkin ja voit valita itsellesi sopivan viltin.

Päihteetön. K18. Säävaraus. Käytössä turvallisemman tilan periaatteet.

Lue lisää (esim. sijainti) oheisen linkin kautta!

 

Picnic area for you who don’t still have a friend to participate the Pride picnic with!

Would you like to take part in Pride picnic but you don’t have a friend who would come with you? You’re most welcome to join us on our picnic area! Come and enjoy the Pride atmosphere together with us and meet new people.

Our picnic is free of alcohol. K18. The safer space guidelines will be followed. The picnic will be cancelled if it’s raining.

Read more via the link (e.g. where to find the area)!

 

Pride-alue Kaivopuistossa on lähtökohtaisesti tasainen ja helppo kulkea. Alueella on tasaisia kulkuväyliä, joita pitkin pääsee kulkemaan puistojuhlan palvelupisteille.

Puistossa on neljä erillistä wc-aluetta, joissa jokaisessa on erikseen merkityt inva-bajamajat. Alueella on yhteensä 14 inva-bajamajaa.

Iso Puistotie on suljettu liikenteeltä tapahtuman ajan, mutta saattoliikenne voi saapua Ison Puistotien kautta Kaivohuoneen edustalle.

Jos puistojuhlan aikana sataa voimakkaasti, voi alueesta tulla vaikeampi kulkea.

  • 1.7.2023 klo 13-17
Pride puistojuhla, Kaivopuisto

Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus

Järjestäjän nettisivut
Hengailu tai oleskeluK-18Helsinki Pride 2023

Maksuton

Suomi, Englanti