Homohumpat – kuorolaulua ja paritanssia

Helsingin queer-feministinen kuoro ja Sateenkaaritanssijat yhdistävät taas voimansa, ja pääset nauttimaan uniikista illasta ensin konsertissa ja sen jälkeen jo perinteikkäissä Sateenkaaritanssijoiden Pride-viikon tansseissa.

Tapahtumapaikan osoite: Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Onko tapahtumassa viittomakielen tulkkausta?

Ei.

Striimataanko tapahtuma eli onko siihen mahdollista osallistua myös etänä?

Ei.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Ei.

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Ei. KokoTeatterin pääovet sijaitsevat alakerrassa, jonka kautta yläkertaan kuljetaan n. 30 porrasta. Portaikon molemmin puolin on tukevat puukaiteet. Liikkumisrajoitteinen pääsee tarvittaessa talon yläovesta parkkikannen puolelta. Parkkikannelle pääsee kävellen tai autolla Näkinkujan ajoliuskan kautta.

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Liikkumisrajoitteinen pääsee tarvittaessa talon yläovesta parkkikannen puolelta. Parkkikannelle pääsee kävellen tai autolla Näkinkujan ajoliuskan kautta. Yläoven yhteydessä on 700 mm leveä luiska, joka on n. 35° jyrkkä. Takaovi on 800 mm leveä. Takaovella on n. 30 mm korkuinen kynnys. KokoTeatterin henkilökunta tulee avaamaan oven. Tarvitsemme tiedon saapumisestanne etukäteen, jotta osaamme varata yhden henkilökunnastamme ohjeistamaan teidät ovelta teatterisalin puolelle. Olettehan yhteydessä ennen tapahtumapäivää sähköpostitse bookings@kokoteatteri.fi.

Osta lippu verkkokaupastamme ja ilmoita tämän jälkeen meille sähköpostitse, että tarvitset esteettömän kulun esitykseen. Saat vastauksena tarkemmat toimintaohjeet. Teatterin henkilökunta saa etukäteen tiedon esitykseen saapuvista liikkumisrajoitteisista ja avustaa tarvittaessa katsomoon siirtymisessä. Ilmoitathan samassa sähköpostissa mikäli tarvitset erityisjärjestelyjä katsomossa kuten paikan pyörätuolille tai paikan eturivistä. Lisäksi voitte kertoa, mikäli kanssanne tulee henkilökohtainen avustaja. Avustaja pääsee KokoTeatterin tapahtumiin aina ilmaiseksi, emmekä tarvitse virallista todistusta avustajan tarpeesta. Tieto siitä että tarvitset avustajan on meille riittävä tieto todellisesta tarpeesta. Mikäli mukanasi tulee avustaja tarvitsemme avustajan nimen ja sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää hänelle avustajalipun. 

Onko sisäänkäynti esteetön?

KokoTeatterin pääovet sijaitsevat alakerrassa, jonka kautta yläkertaan kuljetaan n. 30 porrasta. Portaikon molemmin puolin on tukevat puukaiteet.

Yläoven yhteydessä on 700 mm leveä luiska, joka on n. 35° jyrkkä. Takaovi on 800 mm leveä. Takaovella on n. 30 mm korkuinen kynnys. KokoTeatterin henkilökunta tulee avaamaan oven. Tarvitsemme tiedon saapumisestanne etukäteen, jotta osaamme varata yhden henkilökunnastamme ohjeistamaan teidät ovelta teatterisalin puolelle. Olettehan yhteydessä ennen tapahtumapäivää sähköpostitse bookings@kokoteatteri.fi.

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Henkilökunnan avustuksella. Olettehan yhteydessä ennen tapahtumapäivää sähköpostitse bookings@kokoteatteri.fi. Myös KokoTeatterin alakerran klubitilaan ja kulttuurikahvilaan pääsee liikkumisrajoitteinen. Tiloissa palvelee esteetön palvelutiski. Alakerran ovi on 980 mm leveä. Ennen ulko-ovea on 100 mm korkea betonikoroke. Ulko-ovella on myös tuulikaappi, jossa on kaksi n. 30 mm korkeaa kynnystä. Ilmoitathan jo varausvaiheessa pyörätuolin käytöstä, jotta voimme avustaa tarvittaessa. Valitettavasti alakerran tiloissa ei ole wc-tiloja. Siirtyminen yläkerran wc-tiloihin tapahtuu joko portaita pitkin tai ulkokautta em. ohjeiden mukaisesti. Teatterin henkilökunta saa etukäteen tiedon esitykseen saapuvista liikkumisrajoitteisista ja avustaa tarvittaessa.

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ei.

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Ei.

Muut huomiot esteettömyydestä:

Esteettömyystiedot tapahtumapaikan (KokoTeatteri) nettisivuilta.

Lisätietoja tapahtumapaikan esteettömyydestä löydät myös tästä linkistä.

 

Jos tarvitset tarkempia tietoja tapahtumatilan esteettömyydestä, voit olla yhteydessä tilan yhteyshenkilöön.

Yhteishenkilön nimi: KokoTeatteri

Yhteyshenkilön email: toimisto@kokoteatteri.fi

Yhteyshenkilön puhelinnumero: 050 321 9919

  • 26.6.2024 klo 19-23
KokoTeatteri

Hämeentie 3, 00530 Helsinki

Sateenkaaritanssijat ry

Järjestäjän nettisivut
LiikuntaK-18

25/20€

Osta liput

Suomi

Tapahtuma ei ole täysin esteetön

Lisätietoja järjestäjän sivuilla