Kesäkeiju ja Menninkäinen

Kesäkeiju ja Menninkäinen on tanssiryhmä Välikoski Kantola Co:n fantasiasatu, joka tarkastelee kuinka kahdesta eri maailmasta tulevat olennot voivat löytää yhteisen kielen ja tavan kommunikoida keskenään.

Erilaisuus voi aiheuttaa kohtaamattomuutta ja pelkoa sekä johtaa vetäytymiseen ja sulkeutumiseen. Teos ehdottaa avoimuuden ja kuuntelun mahdollisuutta uutta kohdatessa. Esitys päättyy yhteiseen tanssiin kesäkeijun ja menninkäisen kanssa. Esitys on suunnattu kaikenikäisille ja -taustaisille katsojille.

Teoksen musiikki on kanteletaiteilija Hanna Ryynäsen käsialaa.

Molemmille tapahtumapaikoille pääsee saapumaan julkisilla, autolla/taksilla, pyörällä, kävellen sekä pyörätuolilla. Raitiovaunu, metro ja bussipysäkit löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Autolla saapuville parkkipaikkoja löytyy läheisiltä kadunvarsilta sekä läheisistä maanalaisista parkkihalleista. Tapahtumapaikkojen luota ei valitettavasti löydy esteettömiä parkkipaikkoja mutta henkilökuljetukset paikoille ovat mahdollisia.

Kluuvikadun maasto on tasaista ja kovaa. Esplanadin maasto on hiekkatietä, joka on suhteellisen tasaista mutta mahdollisesti haastavampaa pyörätuolilla kuljettaessa.

  • 26.6.2024 klo 17
  • 26.6.2024 klo 18
Useita osoitteita

Klo 17:00 Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki

Klo 18:00 Esplanadi, 00130 Helsinki

Välikoski Kantola Co

  • Facebook
Performanssit ja esityksetPerheetPride House
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti

Ohjelma järjestetään ulkona