LAVENDER PARK in Klaus K

Baby baby, what’s it gonna be? Taiteilija Peter Juhan:in järjestämä samettinen queer klubi LAVENDER PARK juhlistaa ihmisyyden kauneutta ja avoimuutta Klaus K:n kattoterassilla. Discoa, Diva Housea, Minneapolis Funkia, Synthpoppia, 70-luvulta 90-luvulle. LAVENDER PARK on seksuaalisuuden, voimaantumisen ja pukeutumisen juhlaa. Tule nauttimaan Pride -viikon huumaa keskiviikon alkuiltaan musiikin ja drinkkien ääreen! Illassa mukana yllätys drag-esiintyjä.

 

Baby baby, what’s it gonna be? Velvety queer club LAVENDER PARK, organized by artist Peter Juhan, celebrates human beauty and openness in sky terrace of Klaus K. Disco, Diva House, Minneapolis Funk, Synthpop, from 70’s to 90’s. LAVENDER PARK is party for sexuality, empowerment and dressing up. Come and enjoy the Helsinki Pride week on a early Wednesday evening with music and drinks. Surprise drag performer will attend during the evening.

Saapuminen ja sisäänkäynti

Hotelli Klaus K:lla ei ole omaa parkkipaikkaa. Hotellin läheisyydessä on maksullinen pysäköintihalli Aimo Park Iso-Erottaja. Pysäköintihallista on esteetön kulku Bulevardille ja sisäänkäynti on Klaus K:n pääsisäänkäynnin vieressä. Pysäköintihallissa on esteettömiä autopaikkoja. Löydät tarkemmat tiedot pysäköintihallista Aimo Parkin verkkosivuilta: https://www.aimopark.fi/kaupungit/helsinki/iso-erottaja/

Saattoliikenteellä on tilaa pysähtyä hotellin edustalla.

Hotellin pääsisäänkäynti on suoraan kadulle ja sisäänkäynnin edessä on yleinen jalankulkuväylä, joka on pinnaltaan kova ja tasainen (kts. kuva 1). Pääsisäänkäynnillä on 4–5 cm korkea kynnys (kts. kuva 2). Pääsisäänkäynnin ovissa on sähköinen avausmekanismi, joka toimii liiketunnistimella. Kadulta katsottuna pääsisäänkäynnin oikealla puolella on myös toinen sisäänkäynti, jossa on myös kynnys ja ovet ovat manuaalisesti avattavat. Erottajankadun sisäänkäynnin yhteydessä on portaita. 

Kuva 1.

 

Kuva 2.

 

Sisätilat ja kulkeminen

Sisäänkäyntikerroksessa on Pride Housen info sekä hotellin vastaanotto, joista saa tietoa tilojen esteettömyydestä sekä apua tiloissa kulkemiseen. 

Sisäänkäynnistä katsottuna aulan vasemmassa reunassa sijaitsee hissi. Hissi on 110 cm leveä ja 190 cm pitkä (kts. kuva 3). Wintti-kokoustilaan vie erillinen hissi, joka on 140 cm leveä ja 140 cm pitkä (kts. kuva 4).  

Kaikkiin kerroksiin on hissiyhteys, mutta Stage 1, 2 ja 3 -tiloihin sekä Sky Terrace -kattoterassille on kulku kerrostasanteelta erillisiä portaita pitkin. Alla kokoustilojen tarkemmat esteettömyystiedot.  

Majoituskerroksissa kokoustiloihin johtavat kulkuväylät ovat kokolattiamattoa ja kulkuväylillä on loivia nousuja.  

Hotellin tiloissa ei ole induktiosilmukoita.

 

Kuva 3.

Kuva 4.

 

Sky Terrace -kattoterassi 

Kattoterassille on kulku 7. kerroksesta.  Kattoterassin sisäänkäynnille kuljetaan hissiltä majoitustilojen käytävää pitkin. Kattoterassille on portaat (kts. kuva 5). Kattoterassin portaisiin on saatavilla siirrettävä luiska, mutta luiska on suosituksia merkittävästi jyrkempi. Suositus on 8 %, siirrettävän luiskan kaltevuus on 22–28 % (kts. kuva 6). Lisäksi terassin sisäänkäynnillä on n. 5 cm korkea kynnys (kts. kuva 7).  Kun molemmat sisäänkäynnin ovet ovat auki, on oviaukon leveys n. 110 cm. Terassilla pystyy liikkumaan esteettömästi katetulla osuudella. 

Kuva 5.

 

Kuva 6.

 

Kuva 7.Esteettömät wc:t

Yleisissä tiloissa on kaksi esteetöntä wc:tä, toinen Klaus K Dinen yhteydessä ja toinen Loungen yhteydessä.

 

Esteetön wc Klaus K Dinen yhteydessä

Yleisiin wc-tiloihin johtaa raskas ovi. Saavuttaessa tilaan, on esteettömän wc:n ovi keskimmäinen. 

Ovelta katsottuna wc-istuimen vasemmalla puolella ei ole siirtymistilaa, sillä altaan ja wc-istuimen väli on n. 50 cm. Wc-istuimen oikealla puolella ei ole vapaata tilaa siirtymiseen. Tukikaiteet ovat kiinni wc-istuimessa (kts. kuva 12).

Kuva 12.


 

Esteetön wc Loungen yhteydessä

Yleisiin wc-tiloihin johtaa 2-osainen heiluriovi. Kun molemmat ovet ovat auki, oviaukon leveys on n. 120 cm. Esteetön wc sijaitsee tilan perällä.

Wc-istuimen vasemmalla puolella on n. 100 cm vapaata tilaa ja oikealla n. 95 cm. Tukikaiteet ovat kiinni wc-istuimessa (kts. kuva 13). 

Kuva 13.

 

Seuraa julkaisijaa Peter Juhan somessa

  • Instagram
  • 28.6.2023 klo 18-22
Sky Terrace, Klaus K Hotel

Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki

Peter Juhan

Järjestäjän nettisivut
BileetMusiikkiHelsinki Pride 2023Pride House

Maksuton / Free

Suomi, Englanti