”Lessons of Tolerance” – Ukrainian Film Days / Pride edition

Lessons of Tolerance (Ukraina, 2023, eng. tekstitykset) on provokatiivisesti ironinen komedia, joka korostaa, kuinka stereotypiat voivat pilata hyvinvoinnin, luottamuksen ja päinvastoin sekä kuinka rakkaus ja suvaitsevaisuus voivat rakentaa uudelleen ihmissuhteita.

Koulun opettaja Nadia (Olena Uzlyuk) taivuttelee tyypillisesti suvaitsematonta perhettään (Oleksandr YaremaOleksandr PiskunovKarolina Mruha) liittymään EU-rahoitteiseen LGBT+-hyväksyntäohjelmaan. Heidän tehtävänsä on viettää 24 alkoholitonta päivää Vasylin (Akmal Huriezov) kanssa, joka on homo, mutta voi olla myös paras ystävä, kauan unohdettu sukulainen, hyvä terapeutti, tarkkaavainen sosiaalityöntekijä, putkimies tai valokuvaaja. Hauskojen pelien kautta he oppivat homofobiasta, tasa-arvosta, empatiasta, sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä ja itsensä toteuttamisesta.

Ohjannut Arkadiy Nepytaliuk.

 

Elokuva kestää 94 minuuttia. Näytöstä seuraa 40 minuutin pituinen Q&A Olena Uzlyukin kanssa klo 18.45–19.30.

Elokuva on K16 ja siinä on englanninkieliset tekstitykset.

 

Varaa lippusi täältä.

Lisätietoja Cinema Orionin sivuilta.

Tapahtumapaikan osoite: Eerikinkatu 15, 00100 Helsinki

Onko tapahtumassa viittomakielen tulkkausta?

Ei.

Striimataanko tapahtuma eli onko siihen mahdollista osallistua myös etänä?

Ei.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Ei.

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Kyllä.

Onko reitti sisäänkäynnille, ja sisäänkäynti itse, esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Tällä hetkellä Cinema Orion ei ole valitettavasti esteetön. Pahoittelemme asiaa ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Teatterin 2 pyörätuolipaikkaa sijaitsevat salin parvella, jonne käynti tapahtuu Eerikinkadun puolelta talonyhtiön porraskäytävän kautta. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin (lipunmyynti(at)cinemaorion.fi) saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi. Käynti parvelle tapahtuu kahta pyörätuoliramppia pitkin. Alemman rampin pituus on 180 cm ja nousukulma on jyrkkä (n. 32 astetta). Ylemmän rampin pituus on 150 cm ja nousukulma 21 astetta. Ramppien levys on 70 cm. Saavuthan siis paikalle avustajan kanssa, jotta ramppien käyttö on sujuvaa. Henkilökuntamme avustaa avaamalla ovet ja asettamalla rampit paikoilleen. Rampit eivät sovellu sähköpyörätuoleille. Huomaathan, että aulan puolella sijaitseviin wc-tiloihin ei ole esteetöntä käyntiä.

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Kaikkeen ohjelmaan pääsee aiemmin mainittujen reittien kautta. Valitettavasti täysin esteetön tila ei ole. Esimerkiksi WC-tiloja ei pääse käyttämään.

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ei.

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Ei.

 

Jos tarvitset tarkempia tietoja tapahtumatilan esteettömyydestä, voit olla suoraan yhteydessä tapahtumapaikkaan:

Tapahtumapaikka: Elokuvateatteri Orion

Email: info@cinemaorion.fi

Puhelinnumero: 050 475 7572

  • 27.6.2024 klo 17-19:30
Cinema Orion

Eerikinkatu 15, 00100 Helsinki

Ukrainalaisten yhdistys Suomessa

Järjestäjän nettisivut
ElokuvaKaikille

Maksuton

Osta liput

Englanti