Miten miehet tekee lapsia? -info- ja keskustelutilaisuus

Info- ja keskustelutilaisuus lapsiperheellistymisestä haaveileville ja perheen perustamista suunnitteleville miehille. Tilaisuudessa käydään läpi millaisia lapsen saamisen mahdollisuuksia miehillä on ja keskustellaan erilaisista perheellistymisen kokemuksista. Keskustelua mm. kumppanuusvanhemmuudesta, apilaperheydestä, adoptiosta, perhehoidosta ja sijaisvanhemmuudesta. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä naposteltavaa.

Tapahtumassa noudatetaan Sateenkaariperheet ry:n turvallisemman tilan periaatteita: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus.

Tapahtuman järjestää Sateenkaariperheet ry ja ohjaa vapaaehtoiset vertaisohjaajat.

 

Information and discussion event for men dreaming of having a child and planning to start a family. At the event, men will have a chance to discuss what are the chances to have a child and discuss different family experiences. Discussion e.g. partnership parenting, clover family, adoption, family care and surrogacy. Tea, coffee and snacks are available.

The event follows the principles of Sateenkaariperheet ry’s safer space: sateenkaariperheet.fi/yhdenvertaisuus.

The event is organized by the Rainbow Family Association and directed by volunteer peer instructors.

  • 1.7.2022 klo 16:30-18:30
Sexpo ry:n koulutustilat

Hämeentie 29

Sexpon koulutustilat ovat valitettavasti esteelliset. Tiloihin on esteetön sisäänkäynti, mutta wc-tilat ovat esteelliset. Sisäänkäynti rakennukseen on sama kuin Sateenkaariperheet ry:n tiloihin, joista löytyy tietoa sateenkaariperheet.fi/yhteys. Kysy lisätietoja esteellisyydestä: emilia.metsa@sateenkaariperheet.fi

Sateenkaariperheet ry

Hengailu ja oleskelu(ÄLÄ KÄYTÄ) K-18(ÄLÄ KÄYTÄ) Luento(ÄLÄ KÄYTÄ) VertaistukiLuennot ja paneelit

Maksuton

Suomi

Osittain esteetön

Sinua saattaisi myös kiinnostaa