Mustikkamaan queerit lavatanssit

Ylioppilasteatterin väki toivottaa sinut tervetulleeksi Pride-perjantaina 28.6. Helsingin queereimmälle tanssilavalle, Muustikkamaan kesäteatteriin.

Jo perinteeksi muodostuneiden lavatanssien ohjelma pitää sisällään tanssitunnin, dragia ja dj-settejä. Ohjelmassa myös Queer Cut Hki:n pop-up -parturi.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Ulkotapahtuman osoite: Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki

Onko tapahtumassa viittomakielen tulkkausta?

Ei.

Striimataanko tapahtuma eli onko siihen mahdollista osallistua myös etänä?

Ei.

Tapahtumapaikalle saapuminen:

Kulosaaren metroasemalta on noin 1,3 kilometriä kävelymatkaa kesäteatterille. Tapahtumapaikalle pääsee lisäksi Kalasamasta Isoisänsiltaa pitkin esim. keskustasta pyörällä tullessa. Paikalle pääsee bussilla numero 16, joka kulkee Rautatientorilta Korkeasaareen, poistumispysäkki on Mustikkamaa. Bussipysäkiltä kesäteatterille on matkaa noin 200 metriä. Alueen välittömässä läheisyydessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Parkkialueelta kesäteatterille on matkaa noin 100 metriä. Kannustamme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

Tapahtumapaikan maasto:

Kesäteatterin katsomoon pääsee kulkemaan esteetöntä hiekkatietä Mustikkamaankujalta. Katsomon eturivissä on pyörätuolipaikka. Kesäteatterin puiselle näyttämölle on n. 5cm korkuinen kynnys, jonka ympärillä on hiekoitettu lava-alue maantasossa. Kulku kesäteatterin kahvion tiskille Mustikkamaankujalta on hieman alamäkeen viettävää nurmikkoista maastoa, mutta joka on mahdollinen kulkea esimerkiksi pyörätuolilla avustajan kanssa. Tapahtumapaikalla on esteetön ulko-WC. Mustikkamaan kesäteatterilla ei valitettavasti ole käytössä induktiosilmukkaa. Kehotamme kuulovammaisia kävijöitä tuomaan mukanaan tulkin. Annamme tapahtumasta mielellämme etukäteistietoa tulkkausta varten sähköpostitse (esim. juonnot).

Onko tapahtumapaikan edustalla tai sen lähistöllä esteettömiä autopaikkoja?

Ei.

 

Jos tarvitset tarkempia tietoja tapahtumatilan esteettömyydestä, voit olla yhteydessä tilan yhteyshenkilöön.

Yhteishenkilön nimi: Tommi Kokkonen

Yhteyshenkilön email: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi

Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0452578896

  • 28.-29.6.2024 klo 18-02
Mustikkamaan kesäteatteri

Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki

Ylioppilasteatteri

Järjestäjän nettisivut
Hengailu ja oleskeluKaikille
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti

Tapahtuma on lähes esteetön