Mustikkamaan Queerit lavatanssit

Tervetuloa Helsingin queereimpiin tanssiaisiin Mustikkamaalle. Illan avaa Tampereen kuningattarien dragmusikaali “Becoming Icons”. Tämän jälkeen lavatanssit starttaavat queerillä paritanssitunnilla. Ohjelmassa lisäksi speed dating ja Queer Cut Helsingin pop up -parturi. Loppuillan musiikista vastaa DJ-kollektiivi CEX.

Ohjelma:

18: Tampereen kuningattaret: Becoming Icons
19: Queer paritanssitunti
20.30: Tanssimista ja speed dating
23: CEX
18-21: Queer Cut Helsingin pop-up -parturi.

Tapahtumassa voit osallistua kesäteatterilla 8.7. ensi-iltansa saavan SLUTOPIA-esityksen lippuarvontaan.

 

Welcome to Queer Dance Night in Mustikkamaa. The drag musical Becoming Icons by Tampereen kuningattaret opens the evening. After this, the dance starts with a queer dance class. There is also speed dating, the Queer Cut Hki pop-up barbershop and DJ collective CEX playing.

Schedule:
18: Tampereen kuningattaret: Becoming Icons
19: Queer couple dance lesson
20.30: Dancing and speed dating
23: CEX
18-21: Queer Cut Hki pop-up barbershop

In the event you can participate for the ticket raffle of Ylioppilasteatteri’s SLUTOPIA play, that will be premiered at Mustikkamaa Summer Theatre on 8th July.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?
Kyllä

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?
Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.
Kyllä: Kulku on kesäteatterille Mustikkamaankujalta on loppumatkan ajan tasaista ja loivaa hiekkatietä, joka on kuljettavissa liikkumisen apuvälineillä.

Onko sisäänkäynti esteetön?
Kyllä.

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?
Kyllä: Kesäteatterin katsomoon pääsee kulkemaan esteetöntä hiekkatietä Mustikkamaankujalta. Katsomon eturivissä on pyörätuolipaikka. Kulku kesäteatterin kahvion tiskille Mustikkamaankujalta on hieman alamäkeen viettävää nurmikkoista maastoa, mutta joka on mahdollinen kulkea esimerkiksi pyörätuolilla. Tapahtumapaikalla on esteetön ulko-WC.

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?
Ei: Mustikkamaan kesäteatterilla ei valitettavasti ole käytössä induktiosilmukkaa. Kehotamme kuulovammaisia kävijöitä tuomaan mukanaan tulkin. Annamme tapahtumasta mielellämme etukäteistietoa sekä avoimissa harjoituksissa esitettävien kohtausten käsikirjoituksen tulkkausta varten sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?
Kyllä.

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa)
Tapahtumapaikalle on esteetön kulku hiekkatietä pitkin. Kulku kesäteatterin kahvion tiskille Mustikkamaankujalta on hieman alamäkeen viettävää nurmikkoista maastoa, mutta on mahdollinen kulkea esimerkiksi pyörätuolilla. Tapahtumapaikalla on esteetön ulko-WC. Tapahtumapaikalla ei valitettavasti ole induktiosilmukkaa tai näkövammaisille suunnattuja opasteita. Kehotamme kävijöitä ottamaan mukaansa tarvittaessa tulkin tai avustajan. Annamme mielellämme lisätietoja tapahtumapaikan saavutettavuudesta ja vastaamme esim. tulkkaukseen liittyviin kysymyksiin etukäteen sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa: Tommi Kokkonen, tuottaja@ylioppilasteatteri.fi

 

 

  • 30.6. - 1.7.2023 klo 18-01:30
Mustikkamaan kesäteatteri

Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki

Ylioppilasteatteri

Järjestäjän nettisivut
BileetHengailu tai oleskeluMusiikkiNäytelmä

Maksuton

Osta liput

Suomi, Englanti