Night for LGBTQIA+ Palestinians

Night for LGBTQIA+ Palestinians on tuki-ilta palestiinalaisille sateenkaari-ihmisille. 

Ohjelmassa on luvassa elokuvanäytös, paneelikeskustelu ja performansseja. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä palestiinalaisen sateenkaariyhteisön hyväksi toimivalle järjestölle.

16:00 Elokuvanäytös: PinkWashing Exposed: Seattle Fights Back by Dean Spade.
18:00 Paneelikeskustelu: Queer Palestinian resistance
19:30 Performansseja: Moe Mustafa, Noora Dadu, Lina Jarallah 

Tapahtuman kieli: suomi ja englanti

Paikka: Alakultturitalo Alimus, Pengerkatu 11, Helsinki. Tila on esteellinen. 

Lippu tapahtumaan sisältäen lahjoituksen 5/15/25 € (+1 € palvelumaksu)
Lippuja myydään myös ovella, mikäli niitä on jäljellä.
Tukilippu (ei sisällä sisäänpääsyä tapahtumaan) 5/15/25 € (+1 € palvelumaksu)

Osta liput Eventualista.

Tapahtuma on K18. Noudatamme Helsinki Pride -yhteisön turvallisemman tilan periaatteita. Edellytämme kaikilta asiallista käytöstä muita kohtaan. Tapahtumassa ovat läsnä häirintäyhdyshenkilöt, joihin voi olla yhteydessä, mikäli koet tai havaitset häiritsevää käytöstä.

Tapahtuma on osa Helsinki Pride -yhteisön uutta vuosittaista solidaarisuusohjelmaa, jossa valitsemme joka vuodelle seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksiin liittyviä, tuettavia kohteita. Vuonna 2024 tuettavat kohteet ovat sateenkaarijärjestöt Ukrainassa ja Palestiinassa.

Ilta on järjestetty Sumud – Suomen palestiinaverkoston kanssa: ”Teemme tilaa moninaiselle olemassaolollemme, menetyksillemme, vastarinnallemme ja keinoillemme selviytyä käynnissä olevan kansanmurhan aikana. Illan keskiössä ovat LGTBQIA+ palestiinalaiset ja arabit. Liittolaiset ovat lämpimästi tervetulleita jakamaan illan kanssamme ja löytämään keinoja konkreettiseen solidaarisuuteen.” 

Sumud on vuonna 2023 perustettu intersektionaalinen yhdistys, jonka tavoittena on lopettaa Suomen tuki Israelin harjoittamalle apartheidille ja muuttaa se tueksi vapaudelle, ihmisoikeuksille ja yhdenvertaisuudelle. Mukana on Sumudin edustajia, jotka tarjoavat tietoa siitä, miten voit tulla mukaan paikallisiin Palestiinaa koskeviin solidaarisuushankkeisiin.

Tila on esteellinen.

  • 27.6.2024 klo 15:30-21
Alakulttuuritalo Alimus

Pengerkatu 11, Helsinki.

Luennot ja paneelitK-18Kaikille

5/ 15 / 25 €

Osta liput

Suomi, Englanti