Nuorten Drop-in DJ Workshop

26.6. klo14–18 Oodin lipan alla järjestettävä Nuorten Drop-in DJ-workshop on Särön, DJ Academy Helsingin sekä Helsingin keskustakirjasto Oodin yhdessä järjestämä tapahtuma, joka on suunnattu 13–29-vuotiaille nuorille. Särön DJ-pisteen myötä tytöt, naiset ja ei-binääriset nuoret on huomioitu tapahtumassa erityisesti. Maksuttomassa työpajassa nuoret pääsevät kokeilemaan ja harjoittelemaan DJ-työskentelyä – aiempaa osaamista ei tarvita. Tule tutustumaan musiikkiharrastusmahdollisuuksia tarjoaviin tahoihin ja oppimaan uusia taitoja! Sateella tapahtuma siirretään Oodin sisätiloihin Maijansaliin.

Tämä tapahtuma on 13-29 -vuotialle.

Youth Drop-in DJ Workshop

The Youth Drop-in DJ Workshop on 26th of June 2–6pm under Oodi’s balcony is an event organized by Särö, DJ Academy Helsinki and Helsinki Central Library. The event is aimed at young people aged 13–29. With Särö’s DJ spot, girls, women, and non-binary youth have been especially taken into account. In the free workshop, young people can try out and practice DJing – no previous skills are required. Come and get to know the organizations that offer music hobby opportunities and learn new skills! In rainy weather, the event will be moved to Oodi’s indoor premises in Maijansali.

This event is for 13-29 year olds.

Onko sisäänkäynnin läheisyydessä esteettömiä autopaikkoja?

Kyllä

Onko saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla?

Kyllä

Onko reitti sisäänkäynnille esteetön? Esteettömällä reitillä tarkoitetaan, että kulkuväylä on tasainen, kovapintainen ja loiva.

Kyllä

Onko sisäänkäynti esteetön?

Kyllä

Pääseekö kaikkiin tapahtuman osa-alueisiin kulkemaan esteettömästi?

Kyllä

Onko tapahtumatilassa toimiva induktiosilmukka sekä tarvittava opaste?

Ulkona ja Maijansalissa ei ole induktiosilmukkaa, mutta Oodissa on kiinteä induktiosilmukka kaikilla asiakaspalvelutiskeillä

Onko tapahtumatilassa esteettömyysvaatimusten mukainen esteetön wc?

Kyllä

Muut huomiot esteettömyydestä (Esim. sisäänkäynnin äänimajakka, lattiaopasteet, pistekirjoitettu materiaali, pyörätuolipaikat katsomossa)

Oodin eteläisellä (Elielinaukion puoleisella) sisäänkäynnillä on äänimajakka, lattiaopasteita löytyy sekä lisäksi pistekirjoitettuja opasteista. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita.

Yhteyshenkilö esteettömyysasioissa

Hanna Hopea, hanna.hopea@hel.fi

 

  • 26.6.2023 klo 14-18
Helsingin keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4

Särö, DJ Academy Helsinki ja Helsingin keskustakirjasto Oodi

Nuorten PrideNuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti