Nuorten Pride -viikon päätösbileet 13-17 -vuotiaille

Nuorten Pride -viikko 2023 huipentuu  13-17 -vuotiaiden nuorten omiin päihteettömiin päätösbileisiin 1.7.2023 klo 17:30-21:00!

Päätösbileitä juhlitaan Valkoisessa salissa, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa Helsingin kaupunginmuseon yläkerrassa. Museoon voi tulla turvallisesti oleilemaan, puuhailemaan ja keskustelemaan nuorisotyöntekijän kanssa jo klo 13.

Klo 17:30 alkaen glitterpajasta saa upeaa kimalletta juhlintaan ja kello 18:00 ovet avautuvat upeaan Valkoiseen saliin, jossa esiintyvät F ja pehmoaino!

Nuorten Pride tarjoaa nuorille turvallisen tilan juhlia, tutustua ja olla ylpeästi omana itsenään. Sisäänpääsy on maksuton ja tapahtuma on päihteetön. Sisäänpääsy Katariinankadun puolella. Bileissä on paikalla Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaajia sekä järjestyksenvalvojat. Päätösbileet järjestetään yhteistyössä Helsinki Pride -yhteisö ry:n, Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden ja Helsingin kaupunginmuseon kanssa.

Tämä tapahtuma on 13-17 -vuotiaille.

Illan aikataulu:

17.30 Salongin ovet aukeavat, paikalla glitterpaja
18.00 Valkoinen sali aukeaa ja bileet alkaa!
18.00 TNA
19.00 pehmoaino
19.30 TNA
20.10 F
20.55 Illan viimeinen hidas

TNA tarjoaa seteissään laajan valikoivan tanssittavia bängereitä, yleisön yllättäviä tupladroppeja sekä aimon annoksen bassoa. Discojytä raikaa, siika soi, joten tanssilattia ei varmasti jää kylmäksi!

Persoonallisen indiepopin todellinen taitaja pehmoaino julkaisi debyytti-EP:nsä “kaukana kotoa” maaliskuussa. Kaikki EP:n kappaleet singahtivat Spotifyn TOP100 -listalle samalla “haluun takas mun perhoset” -kappaleen noustessa listan kärkeen. Freesin artistin musiikki on samalla ihanan tunnelmallista ja koukuttavan tanssittavaa. Tule kokemaan hauskuus, herkkyys ja välittömyys – pehmoaino on must see!

F on Emma-palkittu rap/r’n’b-artisti, joka tunnetaan sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

 

Kaupunginmuseon esteettömyystiedot löydät täältä. Valkoisen Salin tilat ovat esteettömät juhlasalin parvea lukuunottamatta. Tiloissa on myös erillinen inva-WC

  • 1.7.2023 klo 17:30-21
Valkoinen sali, Aleksanterinkatu 16 (sisäänpääsy Katariinankadun puolelta).

Helsinki Pride -yhteisö ry, Helsingin kaupungin nuorisopalvelut ja Helsingin kaupunginmuseo

Nuorten Pride(ÄLÄ KÄYTÄ) Nuorten Pride 2023
Tapahtuma on maksuton

Suomi, Englanti, Ruotsi